Optakt: DS1 får besøg af Hadsten SK

16. oktober 2015

Lørdag er en af de store håndbolddage hos Ajax København. Der er et 3-dobbelt arrangement på plakaten i Bavnehøj Arena med Dame 1, Herre 1 og Dame 2, så der er masser af god underholdning i vente.

DS1 tager kl. 1400 mod Hadsten SK – et af flere hold i den store midtergruppe med 4 point efter 4 kampe. Holdets første 2 kampe endte med nederlag, men de sidste 2 kampe har givet 2 sejre, hvor især sejren i lokalopgøret mod Bjerringbro har vægtet højt.

Hadsten ved man aldrig rigtig helt, hvor man har – forskellen på godt og knap så godt er relativ stor. Man kan dog altid være sikker på, at holdets store spiller Malene Mogensen er god for en række spektakulære indslag primært i form af frispilninger til en medspiller. Når Malene har bolden, skal alle være klar – også dem, som dækker de spillere, som normalt ikke vil blive spillet i den pågældende situation – med Malene på banen, sker det oftest alligevel.

Ajax holdet har fået en rigtig fin start med 4 sejre i 4 kampe. Vi er selvsagt rigtig glade for alle point, men det har også periodevist set rigtig godt ud spillemæssigt. I sidste kamp ude mod Bjerringbro fik vi sat et markant aftryk på kampen stort set fra start, og der blev leveret mange fine indslag, og sejren på 31-24 var ikke et mål for stor.

Det har også været godt at se, at der bliver budt ind over hele linjen, så der er ved at komme en fin balance mellem det, vi laver som hold, og de ting, spillerne byder ind med enkeltvis.

Sportsligt udvalg - John Johansen

Sportschef John Johansen siger: ”Det bliver spændende at se, om Ajax holdet kan følge op på de gode takter, som holdet har vist de første 4 kampe. Vi kommer op mod en kompetent modstander, som spiller håndbold på en spændende facon, men vi tror på os selv, så målet er indiskutabelt at vinde kampen. Vi har flere muligheder for at sætte tingene op, og lykkes vores gameplan, er der også gode chancer for at vinde.”

Vi ses i Bavne. Vi begynder som sagt kl. 1400, og festen fortsætter hele eftermiddagen. Kom og vær med – det bliver helt sikkert ikke kedeligt. Vi ses.