Optakt: Første kamp efter pausen

5. januar 2019

Optakt: Randers HK – Ajax København

Lørdag den 5. januar 2019 kl 16.00, Hobro Idrætscenter

Så går det endelig løs igen!

Efter en EM pause er Ajax ligadamer klar til at skyde det nye år ind med en rigtig vigtig kamp om point i bunden af tabellen.

Sidst de to hold spillede i Bavnehøj Arena var det en kamp som Ajax var foran i, indtil det aller sidste og det endte med at Randers snuppede en knebent 18-19 sejr. En kamp som pigerne var rigtig ærgerlige over at tabe og som de længe har glædet sig til at revanchere!

Der er derfor lagt op til en brag af en kamp i Hobro Idrætscenter lørdag eftermiddag. Cheftræner Dennis Bo Jensen ser frem til kampen og siger følgende:

“Imorgen skal vi endnu en gang i kamp igen – og vi glæder os! Det er 52 dage siden at vi sidst var i kamp, så er vi selvfølgelig spændte på, hvor vi står. Jeg synes det har set fint ud til træningerne og synes vi har brugt pausen fornuftigt. Vi skal op imod et Randers hold, der modsat os har været i kamp ved Final4 stævnet. Randers er et hold der på papiret burde ligge langt højere oppe i tabellen og jeg synes de har mange strenge at spille på. Vi glæder os til at komme i kamp igen, og vi har talt om at vi skal fighte med alt hvad vi har. Så vi er helt på det rene med, at Randers er klare favoritter. Men vi vil også se om vi har nogle kompetencer til at udfordre dem.”

Kampen kan følges på www.tophåndbold.dk