Optakt HS1: AJAX København – Odder Håndbold – 3/10-2015 kl 15.30

3. oktober 2015

Hermed bydes alle velkommen til dagens kamp i herrernes 1. division, hvor modstanderen er Odder Håndbold.

Ingen tvivl om, at Odder var/er lidt ubekendt i årets turnering, idet der er blevet foretaget en stor udskiftning på holdet, hvor 10-11 spillere er skiftet ud i forhold til sidste sæson, og det betyder rigtig meget arbejde for både spillere og trænere, når sådan et hold skal spilles sammen.

Odder kom lidt skævt fra start med et par uheldige nederlag, men en meget flot sejr over Lemvig i sidste runde, vidner om et Odder hold, som rummer meget stor kvalitet, og ingen tvivl om, at når Odder holdet finder helt sammen, så bliver de en trussel for alle mandskaberne i rækken.

For os selv handler det om, at vi skal fortsætte de gode takter, som er blevet vist i de sidste par kampe, og specielt håber vi selvfølgelig på at takterne mod Otterup kan følges op i dagen kamp, hvilket er nødvendigt for at de 2 point kan blive i København.

Vi har stadig lang vej igen, men efterhånden begynder spillernes tro på sig selv, hinanden og som hold, at blive større og større, hvilket naturligvis er en nødvendighed, såfremt vi skal gøre os gældende i årets turnering, men først og fremmest handler det om energi, vilje og udstråling, og så skal den øvrige del af spillet nok komme.

Det var nogen af de faktorer, som vi viste masser af i Otterup, og når det sker så bliver vi bedre og bedre som hold. Jeg tror på en tæt og spændende kamp mod Odder, som med stor sandsynlighed først finder sin afgørelse til sidst i kampen, så jeg håber naturligvis på, at vores gode hjemmepublikum kan være med os hele vejen.

Dagens kamppartner er:

Sung og Bælt

Torben Nielsen, Træner.

Torben Nielsen