Optakt HS1: Køge Håndbold – AJAX København 14/11-2015 kl. 15.30

13. november 2015

Efter en pause på 14 dage skal vi endelig i kamp igen, og turen går til Rishøj Idrætscenter, hvor vi i weekenden skal møde oprykkerne fra Køge.
Køge har ikke fået den bedste optræden i landets næstbedste række indtil videre, hvor det kun er blevet til 2 point, som til gengæld var meget flotte point på udebane mod Vesthimmerland. Men de har i flere kampe været lige ved og næsten, og blandt andet havde de for 3 uger siden Lemvig godt og grundigt i problemer. Dog var en sløj start på anden halvleg for Køges vedkommende medvirkende til, at Lemvig alligevel kunne vinde kampen.

Køge har fået en del nye spillere til denne sæson, og blandt andre har de fået Frederik Nielsen og Michael Bo fra Sydhavsøerne – begge spillere, som tidligere har spillet i Ligaen – og herudover har de fået spillere fra AJAX København, HIK, Rødovre m.fl. Der er ingen tvivl om, at det – ligesom i vores eget tilfælde – tager noget tid, inden spillet kommer helt på plads, og alle aftalerne sidder, som de skal, og derfor har Køge også været svingende i deres præstationer. Men spiller de på topniveau, så kan de drille alle hold i rækken, og deres indstilling kan man aldrig sætte en finger på. De er altid klar.

For vores eget vedkommende har vi brugt den lille pause på at få spillere med småskavanker helt med igen, ligesom vi skal fortsætte de seneste ugers opadgående formkurve. Vi har stadig meget at arbejde med, men perioderne i kampene, hvor spillet i begge ender af banen er ok, bliver længere og længere. Den seneste hjemmekamp mod Lemvig var den bedste “hele” kamp for vores vedkommende i sæsonen.

Ajax herrer sejr

Det giver lidt forsigtig optimisme, men vi ved også, at vi ikke kan slække på noget som helst, hverken nu eller i resten af sæsonen, da vores bund niveau stadig er lavt. Vi skal være klar til at ofre os i alle spillets facetter i alle kampene, og vi har virkelig brug for de 2 point, som vi med god vilje, energi og fight forhåbentlig kan få med hjem til København.

Vi håber, at mange tilskuere har lyst til at tage turen til Rishøj og støtte drengene, da det altid giver lidt ekstra.

Kampen fløjtes i gang kl. 15.30 i Rishøj Idrætscenter, Skolevej 7, 4600 Køge.

Torben Nielsen, træner

Torben Nielsen