Optakt: Kampen om København

7. september 2018

Optakt: Storesøster gæster Bavnehøj Arena

Nu gælder det én af de kampe som man altid glæder sig til. Slaget om København, når København Håndbold kommer forbi Vesterbro til et lokalbrag.

Blot 4 kilometer er der i mellem de to holds haller, dog er der lidt større afstand når man kigger på det sportslige setup, hvilket også afspejler sig i at kampen i dag, kommer til at stå i mellem sidste sæson første- og sidsteplads.

Ikke desto mindre, har der været store fremskridt for Ajaxpigerne i denne sæson, hvor alle de samtlige 3 kampe har været tætte og med lidt mere held, så stod vi allerede nu med 4 point på kontoen. Sådan skulle det desværre ikke blive, men så sent som sidste turneringskamp i den forgangende sæson pressede Ajaxpigerne, København Håndbold langt ind i kampen, men tabte kampen med 5 mål. Det første opgør tidligt på sæsonen hvor tæt helt hen til minut 45, hvor København Håndbold, knækkede Ajaxpigerne.

Cheftræner Dennis Bo Jensen siger om kampen:

“Imorgen står den på et vaskeægte lokalopgør når vores bysbørn fra Frederiksberg kommer på besøg. Vi skal være ærlige og indrømme at det bliver en stor mundfuld, København har beholdt hele stammen fra det guldvindene hold fra sidste år og fået suppleret på de pladser, hvor de var en smule tynde. Så det er et klassemandskab over hele linjen. Vi skal ud og kæmpe det bedste vi har lært, og få nogle pejlemærker på hvordan vores arbejde med vores spil står. Vi glæder os og håber der vil komme en masse københavnere i hallen.”

Vi drømmer om to point og tror det kan lade sig gøre! Derfor har vi brug for alle mand i Bavnehøj Arena på lørdag til et brag af et lokalopgør!

Billetter kan købes i indgangen

Billetpriser:

Voksne: 100 kroner

Pensionister/børn u. 12 år: 20 kroner

Studerende: 50 kroner (ved fremvisning af gyldigt studiekort)