Optakt: Sidste kamp i kvalspillet

13. april 2019

Optakt: Ajax København – Randers HK

Lørdag den 13. august kl 15.00 i Bavnehøj Arena

Inden længe tager vi fat på sæsonen (forhåbentlig) sidde hjemmekamp, når Randers HK besøger Bavnehøj Arena.

Status for Ajax pigerne er at blot 1 point sikrer dem fra at skulle spille nedrykningskampe. Randers HK vil dog ikke give pointene let fra sig. Tager Ajax København sejren, så betyder det at Randers HK er sikker på at skulle spille kampene i stedet. Så der er lagt op til et drama i eftermiddag.

Sidst de to hold spillede tog Ajax København sejren i Hobro, mens Randers HK tog den første kamp i Bavnehøj Arena tilbage i oktober måned efter en gyserafslutning.

Derfor forventes det at kampen i dag bliver uhyggeligt spændende og en kamp som cheftræner Dennis Bo Jensen ser frem i mod:

“Så skal vi i kamp igen, og hvilken kamp der venter. Med en sejr eller uafgjort så vil vi sikrer os endnu en sæson i Håndboldligaen. Vi skal op imod et Randers hold, der ikke har haft særlig meget “tur i den” i år. Men på papiret har de et virkelig stærkt hold med en gammel kending som Camilla Dalby og de svenske landsholdsspillere Jasmina Roberts og Martina Thörn. Så vi ved det kræver en top-præstation at slå Randersholdet. Vi glæder os til at byde tilskuere, dommere og Randers velkommen til en kamp pakket med spænding.”

Billetter kan købes på ticketmaster eller i døren. Bemærk voksen og kørestolsbilletter koster 10 kroner mere i døren.

Billetpriser på ticketmaster:

Voksen: 60 kroner

Børn og pensionister: 35 kroner

Kørestol: 60 kroner