Optakt: Slaget om København

17. januar 2019

Optakt: København Håndbold – Ajax København

Torsdag den 17. januar kl 19.00, Frederiksberg hallerne

Selvom om København Håndbold altid har været store favoritter, når de to hold har krydset klinger, så er dette opgør altid specielt.

Og det er tidligere blevet bevidst at Ajax pigerne kan drille København Håndbold. Sidste sæson sluttede de to hold af i Frederiksberg hallerne, hvor København Håndbold tog en smal sejr efter adskillige Ajax føringer i løbet af kampen.

Senest de to hold spillede i starten af sæsonen tog København Håndbold en sejr på 19-24, men en sejr der endegyldigt først blev slået fast med 5 minutter igen, så Ajax pigerne tror fuldt ud at de kan skabe overraskelsen. Cheftræner Dennis Bo Jensen siger om kampen:

“Imorgen går turen på årets korteste udebanetur, når vi skal op imod vores storesøster fra København. Vi skal op imod et meget stærkt København hold, som jo er en del af de sidste 12 i Champions League. København er et hold, der spiller meget effektivt håndbold med et godt forsvar, gode målvogtere og en rigtig god kontra. Vi ved, vi står over for en stor mundfuld, og har haft fokus på os selv, og at vi gerne vil eksekvere vores angreb på et højere niveau. “

Du kan stadig købe billetter til udebaneafsnittet i Frederiksberg hallerne og vi håber at se en masse Ajax hoveder i hallen i dag.. Der er trods alt kun 4 kilometer i mellem hallerne.