Optakt: Stjernebesøg i Bavnehøj Arena

6. november 2018

Optakt: Ajax København – Odense Håndbold

onsdag den 10. november klokken 19.30 i Bavnehøj Arena

Så er der igen tophåndbold i Bavnehøj Arena, når tidligere landstræner Jan Pytlick og hans stjernebesatte Odense Håndbold mandskab gæster Bavnehøj Arena.

Odense Håndbold består som bekendt at en stor stemme af danske landsholdsspillere, blandt andet Mette Tranborg, Trine Østergaard og Althea Reinhardt. Derfor bliver det ikke kun spændende at se om Ajax København kan skabe overraskelsen, men også opleve det spændende og ubesejrede mandskab fra Odense.

Netop overraskelse var det som Ajax pigerne skabte i lørdags i Skanderborg, hvor man tog en 7 måls sejr med hjem til København. Jovist var det ikke en af de store overraskelser, men måden kampen blev vundet på var helt forrygende.

Derfor er der fornyet selvtillid i truppen og efter tidligere har presset København Håndbold og Herning-Ikast, så er troen på point til stede i morgen i hallen

Cheftræner Dennis Bo Jensen siger om kampen:

“I morgen får vi fornemt besøg fra Odense. Odense er et hold med stor fysik og med store profiller på alle pladserne – hvor en god del udgør stammen på det danske landshold. Holdet er dog ramt af nogle skader, og er samtidig inde i et stramt program med Champions League. Odense har været suveræne i ligaen og har vundet samtlige kampe, så det bliver en kæmpe mundfuld. Vi glæder os til at tage imod gæsterne, vi synes altid det er sjovt at få lov til at måle os af imod de bedste spillere. Og vi har nogle facetter i spillet som vi har arbejdet hårdt på at forbedre, og som vi glæder os til at se hvor vi står.”

Vi ses i Bavnen i til en spændende kamp!