Optakt: Svær udebanetur til Århus

21. oktober 2018

Optakt: Aarhus United – Ajax København

Søndag den 21. oktober klokken 17.00, Bellevuehallerne

Søndag eftermiddag, står det på én af de rigtig svære opgaver indtil videre i denne sæson, når turen går til Århus for at spille i mod Aarhus United , som har startet sæsonen ud fremragende.

Aarhus United har ikke overraskende hentet en del point indtil videre i sæsonen, men selvom nogle måske er overraskede over at der er hentet hele 12 point ind, så kommer det slet ikke bag på os. Aarhus United har en rigtig stærkt trup, specielt en rigtig stærkt start 7’er, der gør alle kampene vanskelige for deres modstandere, uanset hvem de spiller imod. Det er derfor med stor respekt at Ajax pigerne går til dagens opgave.

Ajax København har holdt fri sidste weekend og kommer til Århus med et nederlag til Viborg HK på hjemmebane. En kamp, hvor pigerne var med langt hen ad vejen, men måtte sande at Viborg havde et ekstra gear i de sidste 10 minutter. Dog er der stor tro på tingene i truppen og selvom dagens kamp er en af de sværeste hidtil, så kommer Ajax København til Århus for at hente de to point med hjem.

Cheftræner Dennis Bo Jensen siger om dagens kamp:

“I dag skal vi op imod et meget dygtigt Aarhus hold. De har formået at holde på deres stamme fra sidste sæson og samtidig hæve niveauet ved at hente to sjællandske talenter i Celine Lundbye og Helena Elver til. Det er derfor ikke så overraskende for mig, at de ligger hvor de gør. Og jeg vil ikke være overrasket, hvis de når første del af sæsonen er forbi vil være og finde i slutspillet. Så vi er selvfølgelig klare underdogs, som vi også har været imod Viborg og NFH. Vi har brugt pausen på, at få kigget på de ting vi har gjort godt, og få rettet lidt til, der hvor vi synes der skulle skrues lidt. Vi glæder os til at skulle i kamp igen!”

Tager du ikke et smut forbi Bellevuehallerne i Århus, så kan kampen følges live på www.tophaandbold.dk