Optakt: Svær udebanetur til Falster

4. oktober 2018

Optakt: Nykøbing Falster Håndboldklub – Ajax København

Fredag den 5. oktober kl. 19.30 POWER Arena

Endnu en hverdagskamp, dog er heldigvis ikke så langt i forhold til vores vanlige udebaneture. Turen går til Falster, hvor det altid stærke hjemmehold NFH venter. Kampen bliver også et gensyn med en af vores gamle Ajax talenter Isabella Fazekas Jakobsen, der inden sæsonen drog ti Nykøbing for at forfølge livet som professionel håndboldspiller, samt Sofie Olsen, der var med til at spille os op i ligaen.

Kampen bliver en af de svære, men holdet har bevist i samtlige kampe at pointene ikke er langt væk, upåagtet modstanderen eller arenaen. Senest Ajax var i aktion var hjemme mod Herning-Ikast Håndbold, hvor det blev til et spinkelt 3 måls nederlag, hvor kampen havde det samme mønster som samtlige af de øvrige kampe – Ajax var med 1-2 måls afstand indtil det allersidste, men måtte se modstandere glæde væk i slutminutterne.

Det er dog noget der giver selvtillid hos pigerne og det er med forventning om at man kan spille med om pointene i morgen aften i Nykøbing,

Cheftræner Dennis Bo Jensen siger om kampen:

“Vi glæder os til endelig at skulle i kamp igen. Vi skal op imod et af ligaens tophold, som har spillet noget rigtig flot håndbold. NFH har fået deres absolutte omdrejningspunkt Mulle skadet, så vi er lidt spændt på, hvad de kommer med. Vi har arbejdet benhårdt i landskampspausen, og glæder os til igen at komme i kamp. Vi glæder os også til et gensyn med Isabella Jakobsen og Sofie Olsen.”

Du kan stadig nå at købe billet til kampen på Ticketmaster.dk, men skynd dig, der plejer at være rift om billetterne i Nykøbing.

Link til billetter:

https://www.ticketmaster.dk/artist/nfh-billetter/986882