Optakt: U18 DM semifinale

12. april 2019

Optakt U18 DM semifinale: Herning-Ikast Håndbold – Ajax København

Lørdag klokken 17.00 bliver første bold kastet op, når Ajax Københavns U18 piger spiller semifinale i DM Final-4 turnering i JYSK Arena i Silkeborg.

Der har været et langt sejt træk at nå til årets final-4, men afsted til Silkeborg kom pigerne og i skivende stund er pigerne i gang med at færdiggøre den sidste træning i Bavnehøj hallen, inden bussen kører til Jylland.

Ajax København sluttede som 2’er i Øst-ligaen, hvorfor at semifinalemodstanderen bliver vindere af vest-ligaen, HIH.

HIH har et stærkt hold med en række U19 landsholdsspillere på holdet, men især Michala Møller og Emilie Steffensen bør fremhæves som nogle af det helt store profiler i årgangen.

Ajax København har ligeledes et stærkt mandskab, hvor hele 7 spillere har fået deres debut for damerne i denne sæson, og det tegner til at blive en meget tæt semifinale mellem to dygtige hold.

Cheftræner for vores U18 piger hedder Claus Kuno og han siger følgende om DM weekenden:

“Så har vi sat kurs med U18 DM i Silkeborg. Alle er fight for fight og med en god uges træning i bagagen ser vi frem til en spændende weekend. Vi er klar til at give den maks gas mod et rigtig godt HIH-hold, som vi senest har mødt 2 gange i Lund mellem jul og nytår. Vi ses i Silkeborg!”

Vi håber at se rigtig mange Ajax ansigter i Silkeborg begge dage og håber at pigerne kan tage guldet med hjem til København.

Ajax København har følgende trup med til Silkeborg:

Mette Klostermann, Emma Hansen, Caroline Kliver, Frida Bjørn Suurlan Andersen, Laura Ægidius Johansen, Rosa Skovlund Schmidt, Nicole Buchtrup Olsen, Anna Katrine Jacobsen, Celine Burmester, Laura Stener Larsen, Maja Eiberg, Marie Nørgaard, Alberte Halmø, Luna Daugaard, Amanda Marie Poulsen. Trænere: Claus Kuno Jensen, Emil Lohse og Lene Oest