Optakt: Viborg gæster Bavnehøj Arena

9. oktober 2018

Optakt: Ajax København – Viborg HK

onsdag den 10. oktober 19.00 i Bavnehøj Arena

Onsdag står den igen på håndbold i Bavnehøj Arena, når Viborg HK gæster Ajax København til en forventeligt spændende kamp.

Viborg har haft en skidt sæsonstart, hvilket førte til daværende træner Alan Heines afskedelse i klubben. Efterfølgende fik Viborg en overraskende sejr mod København Håndbold på udebane, hvilket har givet de grønblussede gæster selvtilliden tilbage og derfor forventer vi et skarpt Viborg hold i Bavnehøj Arena i morgen.

Hos Ajax København blev det senest til et nederlag på 7 mål i fredags i Nykøbing Falster. Efter en god første halvleg, samt indledende minutter i 2. halvleg, trak Nykøbing stille og roligt fra og tog en sejr på 30-23.

Dog var der, som i alle de øvrige kampe, mange positive elementer at hive med hjem fra kampen, så det er et Ajax hold, der tror på at begge point bliver i København.

Det er der nemlig også god grund til – Senest de to hold mødtes, var i Vibocold Arena i sidste sæson, hvor Ajax pigerne snuppede deres første liga point, så pigerne har troen på at der nok skal komme point i hus i morgen.

Cheftræner Dennis Bo Jensen siger om kampen:

“Onsdag skal vi op imod Viborg. Som efter en svær start for alvor er ved at finde formen, efter en flot sejr i København og senest uafgjort imod Herning Ikast. Viborg er et hold med mange profiler og nordiske landsholdsspillere. De har især stået stærkt i defensiven foran en Rikke Poulsen, som virkelig har fundet formen. I angrebet er det Kristina Jørgensen som styrer løjerne, og som har mange gode aktioner.
Vi glæder os til igen at skulle bide skeer med en af de store. Og vi glæder os selvfølgelig også til at byde Ida-Marie velkommen tilbage.
Vi håber at se en masse i hallen”

Billetter kan købes på ticketmaster.dk

Billetpriserne er på ticketmaster:

Voksen: 60 kroner

Pensionister og børn u. 16 år: 35 kroner

Priser i billetlugen:

Voksne 70 kroner

Pensionister og børn u. 16 år: 40 kroner

Cheftræner Dennis Bo Jensen