Optakt: Viborg HK – Ajax København

24. januar 2018

Optakt: HTH GO Ligaen Viborg HK – Ajax København

Cheftræner Dennis Bo har skrevet følgende optakt.

Idag drager damerne på endnu en langtur til Viborg. Vi skal op imod et fysisk stærkt mandskab fra Viborg. Viborg er inde i en hård periode, hvor den også står på Europæiske kampe i weekenden.

Vi har som hold brugt tiden siden i lørdags på at få samlet os, og vi glæder os til at skulle op imod et hold med slutsspilsambitioner. Det har ofte været i disse kampe, hvor vi som hold har formået at smide tøjlerne og bare har spillet derudad, og vist vores hurtige og ungdommelige snit.
Viborg vil ligesom os selv gerne løbe kontra, og det bliver vigtigt for os, at vi får afsluttet angrebene med stor omhu, således at vi ikke giver Viborg for gode betingelser for at løbe deres kontra.
I forsvaret skal vi se om vi ikke kan få lukket bedre af for især Kristina Jørgensen, der spillede en fænomenal kamp imod os sidst. Det er vigtigt for os, at vi får vores forsvar op og stå, og at vi får nogle redninger så vi kan score nogle af de lette mål, som vi er så afhængige af.

Samtidig bliver det en lidt speciel kamp for vores stregsspiller Ida Marie Dahl, som næste år skal spille for netop Viborg, mon ikke hun ønsker at vise sine kommende holdkammerater at vi ikke lægger os fladt ned.

Vi glæder os i hvert fald til en kamp i en af de haller i Danmark hvor kvindehåndbolden virkelig har sprudlet.