Optakt: Vigtig åbningskamp for damerne

29. august 2018

Optakt: HTH Ligaen Ringkøbing Håndbold – Ajax København

klokken 19.30, Green Sports Rofi-Centret Ringkøbing

Endelig går det løs! Ajax Københavns ligadamer åbner sæsonen i HTH Ligaen på udebane mod Ringkøbing. Selvom det er sæsonens første kamp, så står der vigtige point på spil for begge mandskaber, der begge har en god mulighed for at starte sæsonen godt ud, da kampen forventes at blive en tæt og spændende kamp!

Ajax København er efter en god Pre-season klar til starte sæsonen ud på bedst mulig vis. I onsdags blev den sidste forberedelseskamp spillet mod Herning-Ikast Håndbold i Santander Cuppen. Her vidste Ajax København glimrende forsvarsspil, hvor der kun blev inkasseret 20 mål efter de 60 minutters spilletid, mod én af de forventede forhåndsfavoritter til en finaleplads. Desværre blev der kun scoret 17 mål og netop at lave flere mål er én af temaerne for cheftræner Dennis Bo Jensen, som har følgende tanker om kampen:

“Så går det løs igen! I dag tager vi en tur til Ringkøbing, hvor vi spiller vores første kamp i ligasæson nummer 2. Kampene her i starten af sæsonen er altid ekstra spændende, for kendskabet til hinanden er endnu ikke så stort. Vi ved dog at Ringkøbing både praktisere et 6-0 og 5-1 forsvar og en af nøglerne bliver helt sikkert at vi får lavet flere mål end i pokalkampen i onsdags.”

Det bliver spændende at se om vores damer kan hive de to point med hjem fra Vestjylland! Du kan følge kampen på www.tophaandbold.dk