Optakt: Vigtige point på spil i aften

24. oktober 2018

Optakt: Ajax København – EH Aalborg

Onsdag den 24. oktober klokken 19.30, Bavnehøj Arena

Livsvigtige point står på spil i aften, hvis både Ajax København og vores gæster fra EH Aalborg skal overleve i dette års HTH Liga.

EH Aalborg er nummer 14 og sidst i ligaen og har endnu point til gode, mens Ajax tog deres første point i søndagens kamp mod Aarhus United på hjemmebane. Ajax har mulighed for at komme á point med Ringkøbing på 12. pladsen med en sejr i aften, mens EH Aarhus kan spille sig foran Ajax med en sejr og sende Ajax ned på sidstepladsen.

Så som du kan se, så er det en kamp med stor vigtighed, ligesom de indbyrdes kampe i nedrykningsræset bliver utrolig vigtige.

Ajax København kommer som nævnt, med et flot point fra Aarhus kampen, hvor sejren reelt var tættere på i slutminutterne, men manglende held og skarphed gjorde at Ajax pigerne måtte nøjes. Det er derfor er en trup med stor selvtillid, der er klar til at byde EH op til dans i aften i Bavnehøj Arena.

De to hold krydsede klinger i august i en træningskamp i Viborg, hvor Ajax tog sejren på 25-20, efter at EH første 10-16 i pausen.

Cheftræner Dennis Bo Jensen siger om aftenens kamp:

“I aften får vi gæster langvejs fra, når EH Aalborg kommer på besøg. Jeg synes Aalborg har et spændende hold, og de har som sæsonen er skredet frem formået at ligge lag på deres spil, og har vænnet sig mere og mere til tempoet og fysikken i ligaen. Vi glæder os helt vildt, i søndags kom vi på tavlen og det har helt sikkert givet blod på tanden. Vi ved der er gjort meget for at der kommer mange i hallen og vi glæder os til at vise os frem fra vores bedste side med fight, glæde og udstråling.”

Der forventes mange mennesker i hallen i aften, så kom i god tid.

Du kan købe dine billetter på www.ticketmaster.dk