Optakt: Vigtige point på spil mod Skanderborg

7. marts 2019

Optakt: Ajax København – Skanderborg Håndbold

Fredag aften besøger Skanderborg Håndbold Bavnehøj Arena til en kamp om 2 vigtige point. Pointene er ikke vigtige i den forstand at nogle af holdene er truet af direkte nedrykning, men vigtige point, da begge hold i skrivende stund lægger til at få 1 point med over i kvalifikationsspillet. Der er dog mulighed for at begge hold kan snige sig op på 10. pladsen, der i så fald vil give 2 point med videre.

Skanderborg er placeret som nummer 10 i tabellen med 14 point. Det er to point mere end Ajax København, der er på én placering under i tabellen på 11. pladsen med 12. point.

En sejr til begge hold, vil sende dem over Randers HK i tabellen og dermed op på 10. pladsen, der giver 2 point med videre, så kampens betydning er stor.

Seneste opgør i Skanderborg var en kæmpe oplevelse. Her tog Ajax København sæsonens første sejr med et flot resultat på 19-26, hvilket giver forhåbning om endnu en succes. Trods det, så lyver tabellen som sagt aldrig, derfor har Skanderborg Håndbold favoritværdigheden i fredagens kamp.

Cheftræner Dennis Bo Jensen glæder sig til kampen:

“Imorgen får vi besøg af Skanderborg. Skanderborg har spillet en flot sæson, de har et koncept, som de har båret dem langt og som de virkelig stoler på. Dyderne er meget det samme som vores egne med et godt kæmpende forsvar, der gerne skal gøre kampene til nogle lavtscorende kampe. Desuden skal vi være meget klar på deres 7vs6 som de har praktiseret en del. Vi glæder os til at byde skanderborg, dommere og tilskuere velkomne i Bavne.”

Billetter kan købes på Ticketmaster. Billetpriserne er:

Voksen: 60 kroner

Børn u. 16 år: 35 kroner

Vær opmærksom på at billetpriserne er højere i døren.