Otterup HK – AJAX København 22-29 (11-15) – 25/9-2015

28. september 2015

Fredagens udekamp mod Otterup var imødeset med spænding, idet vi som hold skulle finde ud af, om de gode takter, som var i seneste kamp hjemme mod Hjallerup, kunne fortsættes i en svær kamp mod Otterup.

Otterup som var startet ganske fornuftigt, med blandt andet en flot hjemme sejr over Randers, og et snævert og uheldigt nederlag ude mod Ringsted, var på menuen, men lad det være sagt med det samme… vi var bedre end Otterup i alle spillets facetter af kampen fredag aften.

Vi startede meget koncentreret i forsvaret, holdt Otterup nede på blot én scoring de første ca. 10 minutter, og det var en periode, hvor Olsson stod godt i målet, og samtidig var forsvaret meget kompakt og forudseende, ligesom vi spillede koncentreret i angrebet med en lille fejl procent, og det var lige meget om Otterup dækkede i et fladt forsvar, eller de forsøgte med en mere offensiv formation.

Det fortsatte hele første halvleg, hvor vi trods en 6 måls føring efter ca. 25 minutter måtte gå til pause med en 15-11 føring, hvilket vi måske følte var en smule i underkanten, og samtidig fik vi en udvisning kort inden pausen, hvorfor vi skulle starte anden halvleg i undertal.

Anden halvleg startede vi også meget koncentreret og undertals perioden blev vundet med 2-0, og det virkede allerede dér som om, at kampen var tæt på at blive afgjort, idet vi igen var foran med 6 mål kort ind i anden halvleg.

Otterup lagde sig dog på ingen måde ned, men forsøgte med forskellige formationer i forsvaret, ligesom de forsøgte at lægge stort pres på i kontrafasen, idet de havde meget svært ved, at komme til scoring i almindeligt angrebsspil, men vi virkede til hele tiden at være et skridt foran, og da Olsson gik en smule ned i starten af anden halvleg, må man sige at Dilling kom ind og stod fremragende resten af kampen.

Det endte med en sikker sejr på 29-22, og ingen tvivl om at vi som hold, tog endnu et skridt i den rigtige retning, selvom vi naturligvis godt er klar over, at der endnu er mange facetter af spillet som skal forbedres, men det arbejder vi stille og roligt videre med, og glæder os lige nu over 2 gode point i Otterup.

Otterup HK – Ajax København 22-29 (11-15)
Målscorere OHK: Mathias Jensen 5, Daniel Lund 4, Frederik Høyer 3, Anders Poulsen 3, Søren Eskildsen 2, Jesper Chapion 2, Casper Juhl Nielsen 1, Thomas Poulsen 1, Kasper Arvad 1.

Målscorere Ajax: Patrick Eilert 7, Thor Larsen-Lechuga 6, Rasmus Krogh 4, Jonatan Mollerup 4, Mikkel Markussen 3, Adam Bucht 2, Jacob Wiberg 2, Kristian Lok 1.