Pavillonens utrolige forvandling

21. marts 2015

I sensommeren 2014 besluttede klubben at forsøge sig med en Teamauktion. Formålet var klar, at skaffe midler til at kunne renovere den efterhånden meget nedslidte pavillon. Faktisk var pavillonen så nedslidt at den enten skulle renoveres voldsomt eller måske endda rives ned.

Teamauktion var noget helt nyt for Ajax København, men med en flot indsats fra frivillige og partnere lykkedes det ikke blot at skaffe masser af spændende produkter til auktionen, men også at få dem solgt til en god pris. Teamauktionen indbragte en pæn slat penge, men ikke nok til den renovering vi havde projekteret.

Igen lykkedes det at få nogle af vores engagerede partnere til at støtte op, således at renoveringen kunne igangsættes. Efter et par måneders hårdt arbejde stod pavillonen klar og senest har vi også fået dekoreret væggene med flotte billeder som illustrerer Ajax-sjælen. Vi er ikke helt færdige, men inden længe står pavillonen 100% færdig og vi håber I alle vil passe godt på den så den holder i mange år.

Her kan I se arbejdstegningerne for dekoreringen, vi synes selv vi er kommet ret tæt på udgangspunktet i det endelige resultat, hvad synes I?

I kan se ordensreglementet i billedserien herunder, men husk det vigtigste: Ingen harpiks i pavillonen!

Vi har løbende taget billeder og herunder kan I se pavillonens utrolige forvandling.