Præmieresejr til DS1: 23-20 over Roskilde

13. september 2015

Ajax København – Roskilde Håndbold 23-20 (13-10)

Der er flere spørgsmål, som trængte sig på før Ajax København startede sæsonen fredag aften:

Hvordan ville det være at spille hjemme i Frederiksberg Hallen? – Havde vi fået spillet nye og gamle spillere godt nok sammen – Hvor stod Roskilde og hvem havde de med? – osv.

Hvis vi starter med det sidste, så kom Roskilde med det forventede hold (vi var klar på Sidsel Terkelsen), men vi skulle lige i gang, så starten på kampen var på Roskildes præmisser, og der blev arbejdet intenst på at få forsvaret indstillet rigtigt.

Det tog 14 minutter, hvor Roskilde fik scoret 8 mål – så var der styr på det, og Roskilde fik scoret 12 i de sidste 46 minutter – klart godkendt.

Angrebsmæssigt så det okay ud de meste af kampen – i hvert fald når man ser på det at spille sig til chancerne. Der er dog indiskutabelt plads til forbedringer, når det kommer til det med at udnytte mulighederne, men det skal nok komme.

Samlet kan man vel sige, at vi var i kontrol fra lidt før halvleg og kampen ud. Roskilde kom tæt på et par gange – holdet gav aldrig op og spillede for det hele vejen, men vi havde generelt lidt mere at komme med, så vi var sikre på, at det holdt hjem.

Stine FrandsenAnne-Sofie Kleemann

Stine Frandsen lagde stærkt ud med et par klassescoringer, Anne-Sofie Kleemann spillede en fantastisk flot 1. halvleg med 5 flotte mål, Sofie Flader var med i meget og blev ved med at tro på det, selv om ikke alt lykkedes. Kampens spiller blev Sarah Nørklit Lønborg i målet, som leverede en meget fin præstation med mange gode redninger.

Sofie Flader

 

John ”Speedy” Larsen sagde efter kampen: ”Det var ikke den flotteste håndboldkamp, men vi kom godt i gang med en sejr. Da vi fik indstillet forsvaret, fik vi kontrol med kampen, og det er klart godkendt at holde Roskilde på 20 mål. Vi skal selv score mere end 23 mål med det antal chancer, vi tilspiller os, og det gør vi også fremover”.

John "Speedy" Larsen

Selv om Frederiksberg Hallen aldrig bliver Bavnehøj Arena – og det skal den heller ikke være, så var det en god oplevelse at spille her. Der var god stemning og vi følte os godt tilpas. Tak til Frederiksberg Hallens personale for god service og godt samarbejde. I gjorde det meget lettere.

Næste lørdag står der Lyngby HK på menuen. Vore nordlige naboer ser skarpe ud, så det bliver spændende at besøge Lyngby Hallen næste lørdag kl. 15.30. Der bliver som altid fuld knald på.