Pressemeddelelse – Christina Wildbork til Ajax København

19. maj 2014

Efter en rigtig god og spændende 2013-2014 sæson er vi i Ajax København fuldt og helt fokuserede på den nye sæson.

Vi har jo fået smag for det med at være tophold, og så målet for den kommende sæson er endnu engang at være med i den absolutte top i rækken.

En væsentlig del af dette arbejde er jo at sætte det rigtige hold sammen, og vi er derfor meget glade for at kunne annoncere, at Christina Wildbork starter i Ajax København.

Jf. Christinas dåbsattest så er hun først blevet senior med starten af denne sæson, men som de fleste ved, har Christina spillet seniorkampe de sidste to sæsoner både i Ligaen og i 1. division.

Christina har også god erfaring fra U landshold – både det ”rigtige” og fra på Beach U landsholdet, hvor hun sidste sommer var en markant profil. Christina er i år blevet udtaget til bruttotruppen på Beach A landsholdet, og vi er meget spændte på, om hun kommer med til VM i Brasilien – Det kan kun blive en fantastisk oplevelse.

Christina er en skudstærk venstre back, som kan sætte den ind fra 9-10 meter. Hun har en god spilforståelse, hun kan lave fornuftige gennembrud, og hun giver sine medspillere på stregen gode arbejdsbetingelser.

Christina siger om sit skifte til Ajax:

Jeg skifter til Ajax København af flere grunde. Jeg vil gerne spille på et hold, hvor der er gode udviklingsmuligheder, hvor jeg kommer til at spille sammen med mange andre gode unge spillere, og hvor jeg kan få masser af spilletid.

Ajax København sportschef John Johansen siger om Christinas skifte til Ajax:

Christina er et af de mange store talenter, som findes i dansk håndbold. Christina har det sidste års tid ikke fået så meget spilletid, men jeg forventer, at Christina hurtigt finder det niveau, som hendes talent berettiger til. Jeg har derfor en klar forventning om, at Christina bliver en markant profil i Ajax spillekoncept.

Velkommen til Ajax København, Christina!

Har du spørgsmål, kontakt venligst sportschef John Johansen på 2567 0459.