Pressemeddelelse for HS1

11. november 2016

København, 11/11-2016 Pressemøde – Projekt København tilbage i Ligaen.

Vi er glade for, om end med kort varsel, at kunne indkalde til pressemøde i dag fredag den 11. november 2016 kl. 18.00 i Bavnehøj Arena, Enghavevej 90, 2450 København SV med overskriften:

København tilbage i Ligaen og Hulken til AJAX København

Når vi ser på tabellen så er det åbenlyst, at der i dansk herre håndbold er sket en skævvridning af landkortet idet ud af de 14 hold i håndboldligaen 888 er der 13 hold fra Jylland og 1 hold fra Fyn.

Det vil vi i AJAX København gøre noget ved.

Vi er derfor glade for at kunne offentliggøre, at vi har fået tilknyttet ingen ringere end Kasper Nielsen til projektet.

kasper nielsen

Kasper har været med i mange år og selv om vi nok allermest kender ham som landsholdsspilleren fra GOG og spilleren fra tyske bundesliga for SG Flensburg-Handewitt, så startede Kasper sin håndboldkarriere ikke så langt fra København, nemlig i den nordsjællandske by Helsinge, inden han tog videre, først til Helsingør IF og derefter til GOG.

Kasper nåede i sin tid i den danske trøje, at spille 30 U-landskampe og der score 130 mål samt 192 A-landskampe og 273 mål.

Kasper skal sammen med arbejdsgruppen finde det der skal til for, at København igen får et hold som kan begå sig på højeste niveau og vi er sikre på, at vi med Kasper får en person som både kan og vil projektet.

Kaspers primære tilknytning til AJAX København er, at være med til at komme op på næste niveau. Men, efter vores mange samtaler blev vi hurtigt klar over, at det trak i ”Hulken” for også, at være med der hvor det foregår, nede på håndboldbanen, hvor han også har store kompetencer.

Det er derfor aftalt med Kasper og Kaspers nye arbejdsgiver, at han i det omfang arbejdet tillader det, vil hjælpe med ved træning og i kampe.

Allerede nu har Kasper være med til træning og vil, hvis trænerstaben ønsker det, også deltage i aftenens kamp hjemme i Bavnehøj Arena, kl. 19.00, hvor vi tager imod Christian Dalmoses tropper fra TMS Ringsted.

Der vil fra klokken 18.00 i Bavnehøj Arena være mulighed for at møde Kasper Nielsen, cheftræner Torben Nielsen m. fl.

Eventuelle spørgsmål kan rettes til:

–       Henrik Ritlov, bestyrelsesformand, mobil 40 63 72 29

–       Jannik Hansen, direktør, mobil 23 72 34 60

 

Ole Christensen
Sportschef
AJAX København