Pressemeddelelse – Michael Christiansen ny Keepertræner i Ajax København

25. juni 2014

I sidste sæson var vi i Ajax København rigtig glade for at have Marie Møller som keepertræner – et samarbejde, som desværre måtte stoppe, da Marie blev headhuntet af en vis Jan Pytlick.

Nu har vi heldigvis fundet den helt rigtige afløser for Marie, da vi er blevet enige med Michael Christiansen om, at han skal hjem fra Jylland og være keepertræner i Ajax København – klubben han forlod som spiller for år tilbage for at prøve lykken som håndboldspiller på bagsiden af Lillebælt.

Som mange af Jer ved, har Michael været keepertræner i FCM håndbold de sidste to sæsoner, hvor han har arbejdet med keepere på U14, U16 og U18 holdene – og når man får lov til at arbejde i en nøgleposition i den bedste talentfabrik vest for Storebælt, så ved Michael, hvad han har med at gøre.

Vi er derfor meget glade for at få Michael hjem i folden. Michael skal både arbejde med vores DS keepergruppe, som til den nye sæson er blevet mærkbart forstærket (men mere herom senere), og med de ældste årgange på ungdomssiden U16 og U18, hvor der jo også i disse trupper er rigtig mange supertalentfulde keepere.

Michael siger om sit skifte til skifte til Ajax København:

“Efter 2 kanonfede sæsoner i FCM, er jeg meget stolt over at blive keepertræner hos Ajax København. Jeg er gammel Ajax dreng så da jeg fik tilbuddet så var valget egentlig ikke så svært. Ajax er jo en klub med et godt trænings- og udviklingsmiljø, og jeg ser meget frem til at arbejde med de mange meget dygtige keepere i de forskellige afdelinger, som jeg skal arbejde i”

John Johansen – sportschef i Ajax København siger om Michael:

“Michael er et af de store kepertrænertalenter, der er i dansk håndbold, så vi er rigtig glade for, at vi har fået Michael til at se det københavnske (neon)lys og komme hjem fra det mørke Jylland. Det er spændende, at vi “får en ny dreng i klassen”, men det giver også nye vinkler på tingene, og vi er ikke et sekund i tvivl om, at Michael kommer til at gøre vores mange keepertalenter endnu bedre”

Velkomment til Ajax København, Michael

Har du spørgsmål til denne PM, så kontakt sportschef John Johansen på 2567 0459.