Projekt Juleglæde

Hvert år, omkring juletid, er vi medarrangører på en juletræsfest for socialt udsatte familier. Udover selve festen, samler alle vores afdelinger penge sammen, og sørger for købe julegaver til børnene i de familier der ellers ikke har råd til julegaver.

Projekt Juleglæde er en tilbagevendende tradition i Ajax København. Når julen står for døren, får samtlige afdelinger i Ajax København ’tildelt’ en række børn fra socialt udsatte familier. Afdelingerne sørger herefter for at samle penge sammen, samt at købe gaver til pågældende børn. Vi sørger altid for at få beskrivelser af børnene, så vi er sikre på at de indkøbte julegaver er til glæde og gavn for børnene.
Hele projektet kulminerer når vi inviterer børnene og deres familier til julefest i vores klubhus. Her sørger vi for hyggelige rammer omkring festen, naturligvis serverer vi det store traditionelle julebord, samt overrækker gaverne fra alle vores hold.

Det er altid, år efter år, en evig fornøjelse at få lov til at huse alle familierne til julefesten, samt at opleve den glæde der skabes hos både børn og voksne, når vi mødes, hygger, spiser og deler gaver ud.
Projekt Juleglæde er en tilbagevendende tradition hos Ajax København, og med en projektleder som Annette Grønmann, hvis værdier er dybt forankret i Ajax Københavns DNA, har vi styrket indsatsen for at udvikle på konceptet og forhåbentligt få skabt endnu flere mindeværdige juleaftener.

Projektleder Annette Grønmann beskriver børnenes glæde således:
Det er en meget stor glæde for børnene at modtage gaverne, da det ikke er ret tit at de får gaver. Gaverne gives af vores hold i Ajax, og her er der skrevet en hilsen til barnet, så gaven bliver meget personlig og glæden fra børnene er det hele værd. Glæden for alle os der får lov at være en del af festlighederne, er også enormt stort. Det er fantastisk”.

Igennem årene har vi haft nogle helt fantastiske aftener, hvor vi oplever børn og deres familier få en aften de sent glemmer, hvorfor dette projekt har en stor vigtighed I og for Ajax København.