Rasmus Graffe forlænger med Ajax København – til 2023

29. januar 2021

Forud for 2021/2022 sæsonen, kan vi med stor begejstring offentliggøre, at vi i Ajax København også de næste to sæsoner får glæde af den 21årige bagspiller, Rasmus Jans Graffe.

Den unge bagspiller, der er i gang med sin tredje sæson i Ajax København, er i skrivende stund nr. 9 på topscorerlisten i 1.division med 72 scoringer i 14 kampe. I øvrigt uden at have skudt et eneste straffekast.

Der er ingen tvivl om, at Rasmus i denne sæson har taget nogle gevaldige skridt i sin udvikling, hvilket er tydeligt for enhver der har set herrerne spille.
Vi har derfor taget en snak med cheftræner for herrerne, Mathias Albrektsen, om Rasmus’ udvikling, hans rolle i truppen, samt fremtidsperspektivet for den unge bagspiller:
Rasmus Graffe er et billedligt eksempel på Ajax’ nye DNA – og derfor gør det os ekstra glade, at vi har kunne forlænge samarbejdet med Rasmus i yderligere 2 år. Sidste sæson var Rasmus blot en 1 vejsspiller med en perifer rolle, til i dag, hvor Rasmus har udviklet sig til at være en vital 2-vejs spiller, og har vist sig at være en afgørende faktor i vores spil. Samtidigt med Rasmus’ håndboldmæssige udvikling har han i samarbejde med vores fysiske træner “Complete Athlete” taget skridtet og løftet hans fysiske ramme betragteligt. Den udvikling er et utvetydigt eksempel på den arbejderkultur vi ønsker at stå for i Ajax, og testamenterer, at vi i Ajax har et stærkt setup, hvor man som spiller kan udvikle sig med den rigtige indstilling. Vi glæder os således som klub til at tage de næste skridt videre sammen med Rasmus.

Vi har naturligvis også bedt hovedpersonen selv, sætte lidt ord på sin egen udvikling i sin tid i Ajax, samt hvorfor det var attraktivt for ham at forlænge med klubben:
Den igangværende sæson er min tredje i klubben. Der er ingen tvivl om at mine år i Ajax København har været med til at gøre mig til en bedre spiller, og jeg har udviklet mig på nye parametre som har kunne bidrage til mit spil på banen. Jeg har i denne sæson fået stor tiltro fra Mathias og Martin, som har resulteret i øget spilletid, hvilket jeg føler har givet min udvikling et ekstra skub i den rigtige retning, både angrebsmæssigt men også mine forsvarsmæssige kompetencer.

Jeg har valgt at forlænge med Ajax København, da jeg fortsat gerne vil være en del af det igangværende projekt! Det nye setup med et dygtigt trænerteam, hele staben omkring holdet og med Svensson ved roret, er der stærkt fundament for at nå de ambitiøse målsætninger i klubben. I og med, at jeg selv har drømme og ambitioner om at prøve mere, ser jeg Ajax København som et rigtig godt match for min fortsatte udvikling som håndboldspiller, og derved komme til, at opnå de mål jeg har sat til mig.
I Ajax København har vi fået sammensat en spændende og dygtig spillertrup der giver et godt træningsmiljø, som jeg er glad for at være en del af.
Min tid i Ajax København har vist mig en kultur bestående af et stærkt fællesskab blandt os spillere, supportere og folk omkring klubben.
Jeg glæder mig til, de kommende to sæsoner, fortsat kan tørne ud for Ajax København og give klubben, samt vores engagerede supportere en masse god håndbold og flotte resultater.

I hele Ajax København glæder vi os over, at få glæde af Rasmus’ kompetencer to år endnu!

Spørgsmål eller lign. kan rettes til Direktør, Daniel Svensson, på mail ds@ajax.dk eller telefon 51909995