Revancheopgør er i vente for Herrerne

20. december 2019

AJAX København – Team Sydhavsøerne, d. 20/12-2019 kl. 19.30
Bavnehøj Arena, Enghavevej 90, 2450 København SV.

Året er ved at gå hæld, hvilket betyder, at Herrerne skal i aktion for sidste gange dette år.
Her tager de imod ærkerivalerne fra Team Sydhavsøerne, som de desværre måtte se sig besejret af i første kamp – det er derfor tid til revanche!

Cheftræner Lars Nedergaard ser således frem til opgøret:
Vi er mere end stolte over den positive udvikling vi som hold er igang med.
Præmissen og udgangspunktet har hele tiden været at blive bedre i alle spillets facetter fra kamp til kamp. Det synes vi oprigtig er lykkedes – 4 sejre, 1 uafgjort og 1 nederlag i de sidste 6 kampe.

Vi har taget hul på anden halvdel af sæsonen med en flot udesejr over Skive.
Idag venter så ærkerivalerne fra Sydhavsøerne. Et hold med virkelig mange gode profiler: Kristian Vukman – én af 1. Divisions bedste bagspillere. Laurits Leger – U-landsholdsspiller, der skal til TMS. Andreas Stryger – rutineret playmaker. Ét af rækkens bedste keeperpar, samt gode fløje. -Det er et hold, der uden tvivl bør ligge i toppen af 1. Division.

I første kamp tabte vi da også forholdsvist stort efter at have været lige ved halvleg. Vi er derfor mere end sultne efter at revanchere os hjemme i Bavne, og forhåbentlig stjæle point fra TSØ!

Vi har lovet os selv, at vi i årets sidste kamp slipper alle hestene løs, og fighter med alt hvad vi har. Vi har derfor brug for alt den støtte, vi kan få fra lægterne!
Lad os vælte Bavne sammen og gå på juleferie med en super håndboldoplevelse!

#komsåajax #vielskerhåndbold #københavnervores