Santander Cup: Damerne åbner sæsonen onsdag

21. august 2018

Damerne klar til 1/8-finale mod Herning-Ikast Håndbold

Kom og oplev Ajax København og vores nye spillere, når vi tager i mod det stjernespækkede mandskab fra Herning-Ikast Håndbold, der blandt andre tæller profilerne Sabine Englert, Louise Burgaard og Sarah Iversen.

Onsdag klokken 19.30 skydes sæsonen i gang for Ajax Københavns ligadamer. Herning-Ikast Håndbold, som i sidste sæson hed FCM Håndbold, gæster Bavnehøj Arena til årets første kompetetive kamp, inden sæsonåbneren på udebane i mod Ringkøbing Håndbold den efterfølgende onsdag.

Ajax er op til sæsonen blevet forstærket med en række spillere. Målvogterne Nadia Chehade(Amager SK) og Emilie Jacobsen(Skanderborg Håndbold). Stregspiller Sofie Bardrum(Gudme HK), Højre Fløj Nadia Kongsted(fri) og Bagspiller Cecilie Woller(SG BBM Bietigheim). Det er spillere du kan opleve onsdag aften i Bavnehøj Arena.

Ajax København har haft en god pre-season med sejre i samtlige træningskampe mod henholdsvis Sola(Norge), Tsukuba(Japan), EH Aalborg(Liga), Roskilde Håndbold(1. division), samt en intern træningskamp mod vores U16 drenge. Det bliver derfor spændende at se hvordan styrkeforholdet er med Herning-Ikast tidligt på sæsonen.

Cheftræner Dennis Bo Jensen fortæller om kampen:

“Vi glæder os, ligesom små børn glæder sig til juleaften, til at komme i kamp igen. Imorgen går det løs i pokalen imod Herning Ikast Håndbold, en af mastodonterne i dansk damehåndbold, der nu har fået ny forklædning uden FCM-logo. Vi ved at de er store favoritter, men vi ved også at pokalen lever sit eget liv. VI har haft en god optakt til kampen og glæder os til at se hvor vi står henne. Vi håber at folk vil komme i hallen og bakke op og være med til at få skudt os godt for land”

Billetter kan købes i indgangen.

Priser:

Voksne: 50 kroner

Børn under 12 år samt pensionister: 25 kroner