Sejr til Herrerne i Køge

4. november 2018

Køge Håndbold – AJAX København: 24-31 (14-13)

Lørdag d. 3. november 2018.

Det var en god sejr vi lørdag eftermiddag hentede i Køge, og set over hele kampen synes jeg, det var en fortjent sejr, som dog blev 2-3 mål for stor i forhold til kampens afvikling, men det er jo rart, når det går med ens eget hold.

Køge startede bedst med fuld energi,  aggressivt forsvar foran en godt spillende keeper, og vi spillede for langsomt, og når vi så kom til skudchancer udefra eller frie chancer, så blev de fleste brændt på det skammeligste. Vores retur løb var ligeledes ikke godt det første kvarters tid og Køge straffede os. Bagud 9-7 fik vi stille og roligt rettet op på det hele, og kun en direkte scoring på frikast efter tid af Køge gjorde, at de førte med én ved pausen.

Et par fejl straks ind i anden halvleg betød 16-13 til Køge, men spillerne var klar og 4 minutter senere var vi foran med 16-19 og vi virkede ovenpå. Vi stod godt i forsvaret og vores retur løb var markant bedre, hvilket betød,at Køge skulle slide meget for deres scoringer, og vi havde momentum. Alligevel hang Køge hele tiden på, hvilket skyldes fortsat godt målmandsspil af Køges keeper, ligesom vi desværre manglede lidt kynisme i perioder. Foran 23-25 med 7 minutter igen tog vi time out, og bortset fra endnu en stor brændt fri mulighed med Køge scoring til følge, så fik vi på de næste minutter lukket kampen, og Køge slog lidt op i banen til sidst, hvilket betød den store sejr.

Spillerne skal have stor ros for et flot forsvarsspil, når vi kom ned og stå, og så søgte de løsninger hele tiden, og virkede til at have tro på tingene. Bortset fra det første kvarters tid synes jeg, vi var det bedste hold denne lørdag, og det går stille og roligt den rigtige vej for os.