SOS Dansk Autohjælp København A/S laver 3-årig aftale

SOS Dansk Autohjælp København A/S har i dag indgået en 3-årig aftale med Ajax København partnernetværk. SOS Dansk Autohjælp København A/S har før været både partner og sponsor i Ajax København og træder nu igen ind og denne gang for en længere periode. Som en del af aftalen vil SOS Dansk Autohjælp København A/S også blive hovedsponsor for vores 2. herrer. Det betyder at 2. herrer kan se frem til at spille i nyt spillertøj hver sæson de næste tre år.

Mikkel Frid, kommerciel ansvarlig, Ajax København: “Det betyder rigtig meget for det projekt vi har sat i søen, at vi også er i stand til at tiltrække tidligere partnere og oveni købet for en 3-årig periode. Det handler om at få fundamentet på plads og sikre arbejdsro til at vokse netværket og dermed også budgettet, således vi kan komme derop hvor vi rettelig hører til. Ikke blot som Ajax København, men bestemt også som byen København.

Jeg er også meget tilfreds og glad for at SOS Dansk Autohjælp København A/S går ind og sponsorere vores dygtige 2. herrer, så de også kan nyde at spille i nyt tøj hver sæson. Vi forventer også 2. herrer til den kommende sæson kan løfte niveauet med mange af de unge talenter der er rykket op og få 2. herrer op i 2. division“.

SOS_Dansk-Autohjlp_670_180

 

Direktør Sasho Petrevski, SOS Dansk Autohjælp København A/S siger meget kort og kontant om aftalen: “Vi gør det fordi vi kan lide håndbold og fordi det er sjovt!

Har du spørgsmål vedr. partner mulighederne i Ajax København, så kontakt kommerciel ansvarlig Mikkel Frid – 28270102