Specht bliver i Ajax den kommende sæson

21. juli 2016

Talentmassen i dansk kvindehåndbold er rigtig stor, og vi kan med rette prale lidt med alle de supergode unge spillere, der er både i ligaen og i 1. division.

Cecilie Specht er et af de helt store talenter i den københavnske damehåndbold, og i Ajax København er vi meget glade for, at Specht også spiller i den hvide Ajax trøje i den kommende sæson.

John.Aage.Johansen

John Johansen – Sportschef i Ajax København siger:

”Specht kom til Ajax København før sidste sæson – Spechts første som senior. Specht gik til opgaven med ubegrænset tiltro til egne evner, og der var ikke noget med at holde sig tilbage. Når muligheden var der, gik Specht all-in, for bolden skulle sgu i da kassen.

Nu her et år efter er tilgangen den samme – men Specht er blevet et år klogere, så mulighederne bliver brugt meget bedre og meget mere velovervejet nu – uden at det på nogen måde er blevet kedeligere, og det er ikke kun angrebsmæssigt, at Specht ”er blevet voksen”. Hun bliver også bedre og bedre til at dække op.

Med Specht og Frandsen på højre back er der garanti for fuldt tryk på modstanderne i 60 minutter. Vi glæder os, men vi tvivler måske en smule på, at det helt gælder for vores modstandere. ”

8.Cecilie.Specht.2

Cecilie Specht siger selv:

Ajax er en klub, som deler mange af de værdier, som er vokset op med inde i FIF, og det er en vigtig del for mig, når jeg som ung spiller vælger en klub at udvikle mig i. Jeg har brug for et sted, hvor der er et fedt træningsmiljø, et sted hvor jeg kan føle mig tryg, og hvor der samtidig er en god energi på holdet, og vi har et sammenhold, som er helt unikt især vi kun har været samlet en sæson.

I sidste sæson blev det ikke til så meget spilletid, som jeg kunne have ønsket mig, men jeg tror på det nye trænerteam med Jacob Fryd og Nick Szwiec, og jeg er vildt klar til at tage et større ansvar næste sæson.

Det var meget skuffende, at vi missede 1. pladsen i sidste sæson, men vi vil gøre alt for at tage den i den kommende sæson. Jeg er vildt klar til at tage et større ansvar i den kommende sæson.”