Spechten er tilbage

17. april 2019

Cecilie Specht er tilbage i Ajax København

Det er med stor glæde at vi kan præsentere endnu en højre back til vores hold for den kommende sæson. Endnu gladere er vi, når vi kan fortælle at det er et velkendt og vellidt ansigt i form af Cecilie Specht, der kommer tilbage til Ajax København, efter et godt år i Sverige, hvor hun har tørnet ud for IFK Skövde i den bedste svenske række.

Vi kan kun sende vores varmeste tanker til Kaj Ove Jørgensens regnskabsservice, for at gøre det muligt at hente Specht tilbage fra Sverige. Kaj Ove Jørgensens regnskabsservice kommer til at være Spechts personlige partner.

Med tilføjelsen af Specht, så er vi rigtig godt besat på højre back, efter vi tidligere har kunne præsentere Louisa Mittet, som kommer til fra TMS Ringsted.

Cecilie Specht er glad for at vende hjem til Ajax igen. Specht var med til at spille holdet op i håndboldligaen og var en del af truppen, der er i den første sæson, skulle prøve kræfter med ligaen. Specht siger om sit gensyn følgende:

“Jeg vender hjem til Ajax København igen, da jeg gerne vil starte med at studere. Ajax København er attraktivt for mig da jeg kan kombinere liganiveau og stadigvæk bo i København. Derfor var Ajax et åbenlyst valg for mig. Jeg har udviklet mig meget det seneste år i Sverige, specielt på mit forsvarsspil. Det var været rigtig givende for mig at få en stor rolle på et hold i den svenske liga.  Jeg glæder mig rigtig meget til at vende tilbage til Ajax og Bavnehøj i næste sæson.”

Sportschef Mathias Berg er særdeles tilfreds med at få Specht retur:

“Jeg har kendt Specht siden hun var 14 og ved hvad hun kan. Det er klart, at det er attraktivt for os at få en venstrehåndet spiller med så godt et skud og Louisa og Specht kommer til at supplere hinanden rigtig godt på højre back. Det er selvfølgelig også dejligt at se, at spillerne vender tilbage til os når de har været på eventyr og det er en god bekræftelse på, at vi har et godt setup, en god træningskultur og er et attraktivt miljø hvor udvikling og resultater går hånd i hånd”.

Vi glæder os alle til at se Specht tilbage i Ajax trøjen igen.

Ved spørgsmål kan sportschef på damesiden Mathias Berg kontaktes på 21611249 eller mathis.berg@gmail.com