Stærkt trænerteam for U19 Drenge klar til 2021/2022 sæsonen

Med stor begejstring kan vi i Ajax København præsentere det trænerteam, der i kommende sæson skal stå i spidsen for vores U19 drenge.

Afdelingsleder og cheftræner for U19 drenge 1 bliver i den kommende sæson Martin Holmgaard Pedersen. Ud over at skulle være træner på U19, forsætter Martin sit flotte arbejde som assistenttræner på vores 1. Divisions herre. Martin fortsætter ligeledes som træner på Ajax København Sportsgymnasium.
Martin er samtidig også områdeleder og talenttræner for Talentcenter Øst i DHF.
Martin er en kæmpe kapacitet og en fantastisk talentudvikler, og vi er meget glade for at Martin har takket ja til at være ansvarlig for vores U19 i kommende sæson.

Til at assistere Martin på U19 drenge 1, skal vi byde velkommen til et nyt navn i Ajax København.
Ricki Lyngsøe, er navnet på den træner der skal assistere Martin på U19.1. Ricki kommer til Ajax København med en masse erfaring, både som spiller og træner. Som spiller har Ricki spillet for TMT Tønder Håndbold, Odder HB og Sønderjyske. Ricki har derudover spillet på Danmarks Y- og Ulandshold i årene 2007-2010.
Som træner kommer Ricki med en masse international erfaring. Ricki har haft ansvaret for både Y- og U landsholdet i Australien de seneste fire år. Inden turen gik til Australien, var han ansat i det Britiske Håndboldforbund, hvor han var med omkring deres bedste U19 spillere.
Vi er meget glade for at byde Ricki velkommen til Ajax København, og glæder os til at se ham i aktion.

Cheftræner for U19 drenge hold 2, bliver Thomas Lund. Thomas har i denne sæson været træner på vores U15 afdeling og spiller på vores 2. divisionsherre. Thomas er en fremadstormende ung træner og klubmand, som vi glæder os til at få frem i lyset. Thomas har vist sig som en samlende figur med meget forstand på håndbold. Thomas er lige blevet færdiguddannet som pædagog og vil nu gerne give den endnu mere gas som træner, hvorfor vi er glade for, at Thomas nu bliver en del af vores U19 drenge afdeling.

I hele Ajax København glæder vi os til at følge U19 drengene og deres trænere i kommende sæson.

Spørgsmål eller lign. kan rettes til Mogens Weis på mow@kg.dk eller 20639293

Thomas Lund

Martin Holmgaard Pedersen

Ricki Lyngsøe