Svær kamp venter os i Odense

22. januar 2020

Vi har næsten kun lige fået armene ned efter vores vigtige sejr over Skanderborg før den igen i aften står på kamp i HTH Ligaen.

Det er en helt anden størrelse fer venter os i aften. Vi gæster stenrige, Odense håndbold i 17.spillerunde i damernes håndboldliga. 

Odense håndbold råder over en række store stjerner og landsholdsspillere fra både, Danmark, Norge, Holland, Sverige og Brasillien. Odense råder bl.a over, Nycke Groot, som tidligere har tørnet ud for FC Midtjylland (nu Herning-Ikast), det ungarske storhold Györ, og vundet en række medaljer med det hollandske landshold. På højrefløj har man også en spiller med international klasse. Her løber Nathalie Hagman rundt. “Hagge” har repræsenteret TTH Holstebro, NFH, det rumænske storhold CSM Bukarest og spillet et hav af landskampe for Sverige. Det er blot to af et hav af profiler. Her kan også nævnes, Stine Jørgensen, Katrine Heindahl, Mie Højlund og Freja Corth som repræsenterede  Danmark ved den seneste slutrunde. Det er ikke kunne på den offensive del at Odense står stærkt. Inde bag forsvaret råder Odense over ét af ligaens, hvis ikke verdens bedste målmandspar, Tess Wester og Althea Reinhardt.

Der er ingen tvivl om at der venter os en vanskelig kamp, men som altid kæmper vi alt hvad vi har lært, og så må vi se om det rækker! Der er kampstart kl 18:30 i Odense Idrætshal

KOM SÅ AJAX!!