Talent flyttes op i seniortruppen

6. juni 2024
Anndora Dambo, som har haft hele sin håndboldopvækst i klubben, flyttes op i seniortruppen 1 år før tid. Det er en imponerende bedrift af Anndora, som ikke altid har spillet på de bedste hold i Ajax. Faktisk var det første gang for Anndora, da hun i sommeren 2023 skulle spille på U19 1.
At Anndora nu rykkes op før tid er et udtryk for en enorm flid, en lyst hele tiden at blive bedre og når skole og håndbold går op i en større enhed, som det har gjort for hende gennem sine tre år på AKS København.
Det er derfor også til stor tilfreds for Sportschef og seniortræner i Ajax København, Kasper Andersen, at han nu kan belønne Anndora med en plads i førsteholdstruppen:
”Anndora har det seneste halve år gennemgået en imponerende udvikling, som vi synes har gjort hende mere end kompetent til nu som 2.års U19 at træde ind i seniorhåndbolden.
Det er også et stort skulderklap til alle de Ajax-trænere, der gennem årene har sat sit præg og været med til at motivere Anndora i sit håndbold. Grundlæggende er dette jo netop det, vi i Ajax København gerne vil; udvikle unge mennesker til at kunne slå igennem på vores eget seniorhold. Og jeg tør godt garantere: med det arbejde både spillere, trænere og ledere omkring vores talentarbejde lægger for dagen, så er Anndora så absolut ikke den sidste.
Vi glæder os til nu at få en træningsparat og sulten højre fløj op i truppen, som er klar til både at blive dygtigere, men også være en del af at skabe resultater til Ajax København”, afslutter Kasper Andersen.