Talentfuld venstre back fra Fyn til København

23. juni 2020

Det er ikke et hvilket som helst talent, der til efteråret tørner ud for AJAX Københavns 1. herrer. Dobbelt U18-guldvinder med GOG og U19-VM-bronzevinder Frederik Elmkjær skifter det fynske landskab ud med storbyen på en toårig kontrakt.

”Jeg ser noget rigtigt spændende og udfordrende i det projekt, der er i gang i AJAX København, og jeg tror på, at den nye træner Mathias Albrektsen kan føre det her hold rigtigt langt,” lyder vurderingen fra den 21-årige venstre back.

”Jeg forventer en god, professionel tilgang til tingene, og at der bliver stillet krav til mig og holdet. Så kan det hele gå op i en højere enhed.”

Her og nu forventer Frederik Elmkjær allermest af sig selv. Han knokler nemlig for at komme sig oven på en knæskade, og skiftet til AJAX er derfor ekstra glædeligt.

”Ud over det sportslige er jeg glad for at få chancen i AJAX København. Det er storsindet, at de tager mig ind på trods af en skade, så jeg glæder mig til at komme i gang og give noget tilbage.”

Både træner Mathias Albrektsen og direktør for 1. herrer Daniel Svensson ser i Frederik Elmkjær en spiller, der er værd at bygge videre på, og tror ­– naturligvis – på, at venstre backen vender formstærkt tilbage.

”Frederik er en rigtig dygtig ung spiller, der har været uheldig med et par skader. Vi har talt med ham gennem længere tid, og jeg er sikker på, at vi kan hjælpe ham tilbage på banen. Endnu stærkere end tidligere! Jeg glæder mig til at følge hans forløb og tror på, at han er en spiller, der kan styrke AJAX København i fremtiden,” siger Daniel Svensson.

For yderligere information, kontakt direktør for AJAX København 1. herrer, Daniel Svensson.