Terkelsen-Medier er ny partner i AJAX København

3. september 2015

Terkelsen Medier har i dag indgået en 1-årig aftale med AJAX København.

I AJAX København sker der utroligt mange ting henover en sæson, ikke bare i forbindelse med 1. herrer og 1. dame kampe i 1. Division, men bestemt også i ungdomsrækkerne. Som Danmarks største håndboldklub har vi af gode grunde mange hold i alle afdelinger, og vi vil gerne være bedre til at fortælle historier om alt hvad der sker og rør sig. Det er derfor glædeligt at vi har indgået en aftale med Terkelsen-Medier som vil dække bredt i hele klubben med fotos og artikler. Det er ambitionen at Terkelsen-Medier også skal dække en af vores store klubture til enten Lund eller måske endda Prag. Jeg glæder mig til at se resultatet og til at fortælle den store AJAX København historie” udtaler Mikkel Frid, kommerciel ansvarlig AJAX København.

Terkelsen Medier logo

Jeg engagerer mig i AJAX København fordi jeg tidligere har været inde og tage billeder og jeg kan godt lide stemningen i klubben. Det tiltaler mig også meget at jeg oplever en god opbakning internt mellem afdelingerne og at afdelingerne følger og støtter hinanden. De ser tit at for eksempel et 1. hold sidder og hepper begejstret på deres 2. hold og omvendt. Derudover har jeg med spænding fulgt med i hvad der sker omkring AJAX København og især henover de sidste par måneder, det synes jeg ser meget spændende ud” udtaler Rasmus Terkelsen, Terkelsen-Medier og fortsætter “Jeg ser frem til en masse gode oplevelser med både ungdom og senior og til at AJAX København får mindst et hold op i ligaen, det kunne være sjovt at være med til“.

Du kan læse mere om Terkelsen-Medier og se nogle af hans mange sportsbilleder her http://terkelsen-medier.dk/

Er du interesseret i at høre om partner mulighederne i Ajax København, så kontakt kommerciel ansvarlig Mikkel Frid – 28270102