To svære udekampe venter for Damerne og Herrerne

22. februar 2018

1. Division Herrer:
Team Sydhavsøerne – AJAX København, d. 23. februar kl. 20:00
Maribo Hallerne, Ved Stadion 4, 4930 Maribo.

HTH GO Ligaen:
Odense HC – AJAX København, d. 23. februar kl. 19:15
Odense Idrætshal, Højstrupvej 5, 5200 Odense V.

Fredag bliver en spændende kampdag for vores 1. Herrer samt Liga-Damer, som begge skal i aktion på to svære udebaner.

1. Herrerne drager til Maribo-Hallerne, hvor ærkerivalerne fra Team Sydhavsøerne venter i en omkamp.
Cheftræner, Torben Nielsen, ser således på kampen:
Der er sagt og skrevet en del om den protest som vi/jeg nedlagde umiddelbart efter kampen i Maribo den 2. februar, hvor vi tabte med 19-20, og det er blevet vurderet fra DHF’s side, at der skal spilles en ny kamp, på grund af en kampafgørende fejl fra dommerne og observatørens side.
Den fejl blev straks og med det samme pointeret fra vores side overfor observatøren, som ikke var enig med vores argumenter og afviste vores protester i den anledning, hvor vi mente der var diskvalifikation til en spiller fra Team Sydhavsøerne og straffe til os med mulighed for uafgjort. Derfor var derfor ingen tvivl hos os om, at så måtte vi nedlægge protest – og det er så endt med en ny kamp.

Vi bliver måske ikke det mest populære hold i denne sæson, som kommer til Maribo fredag, men ingen tvivl om, at vi glæder os rigtig meget til at komme ned og spille endnu en formentlig tæt, spændende kamp, hvor der vil være mange intense nærkampe, og alle kommer til at ofre sig i alle 60 minutter.
Vi ved det bliver svært, men troen på egne evner er bestemt til stede, og kan vi udvise større kynisme end vi gjorde i vores seneste kamp hjemme mod Otterup, så er vi sikre på, at vi kan tage de 2 point med til København.

Vi glæder os ligeledes til at se mange AJAX Supportere tage turen til Maribo og støtte op om holdet!

På Fyn venter der ligeledes Liga-Damerne en svær kamp, som kan anses som værende Davids kamp imod Goliath.

Cheftræner, Dennis Bo Jensen, udtaler følgende:
Odense er et hold med en enorm fysik, og med stjerner over hele linjen – kort sagt er det jo en miniudgave af det danske landshold.
Det er sådan en kamp, vi kun kan glæde os til. For vores unge hold, er det sjovt at spille imod de store hold, hvor spillerne kan få målt, hvilke af deres individuelle kvaliteter, der kan benyttes på absolut højeste niveau.

Damerne fik ellers deres første sejr i dette års HTH Go Liga i sidste hjemmekamp mod TTH Holstebro, men fredag står de overfor rækkens nummer 2, som sidst de to hold mødtes, vandt med 10 mål.