To vigtige kampe venter lørdag!

19. oktober 2019

Så gælder det!! I eftermiddag spiller både vores herre og damer 2 umådelige vigtige hjemmekampe!
herrerne tager i mod HEI Skæring Håndbold, mens damerne tager i mod EH Aalborg. Læs cheftrænernes ord på kampene herunder:

Vi møder et HEI-hold, der har haft en svær start mod svære hold. De har stadig deres første sejr til gode. Aarhusianerne må dog absolut ikke undervurderes. Det er et hold, der altid har været kendt for at kæmpe til sidste fløjt, og som har gode spillere, der kan afgøre kampe, siger Lars Nedergaard og fortsætter:

Vi må påtage os favoritværdigheden, men gør det med ydmyghed og respekt for vores modstander. Vi er så ivrige og sultne efter vores første sejr hjemme i Bavne. Derfor håber vi på stor opbakning fra supportere, sponsorere og tilskuere. God kamp!, slutter Lars Nedergaard.

Kl 16:15 tager damerne i mod EH Aalborg, i det der kan vise sig at være kampen om at undgå den direkte nedrykning. Sidste gang Nordjyderne gæstede Bavnehøj Arena, fik de en overlegen sejr, men vi går selvfølglig benhårdt efter at de 2 point bliver i hovedstaden! Dennis Bo Jensen udtaler:

I dag står den på kamp imod EH Aalborg.
Vi synes selv vi har en revanche til gode, efter en rigtig dårlig præstation i Aarhus. Jeg føler også, at vi har fået talt tingene igennem og pigerne har udvist stor moral og vi har trænet godt i denne uge. Aalborg er kommet godt for land og har været med i næsten alle kampene,
siger DB og tilføjer:

Vi glæder os til at komme i kamp igen i Bavnen og håber vi kan tage det momentum vi har fra vores hjemmekampe med ind i til dagens kamp! 

Vi håber på at mange vil komme i hallen og hjælpe vores hold til 2 sejre!

KOM SÅ AJAX!!