Træfsikker fløjraket forlænger med Ajax København

2. juli 2021

I dag kan vi med megen begejstring offentliggøre, at vi har forlænget vores aftale med Anna Grundtvig.

Den lynhurtige venstrefløj kom fra Roskilde Håndbold til Ajax København i 2017, og er altså nu klar til sin femte ligasæson i den hvide og røde Ajax København trøje.
I denne sæson er det blevet til 97 scoringer og en scoringsprocent i åbent spil på 72%.
Udover at være træfsikker, er Anna også en evig kilde til ’de nemme’ scoringer i førstefasen.
Og hvor er vi glade for, at hun også i næste sæson kommer til at husere på venstrefløjen i Bavnehøj Arena.

I forbindelse med den glædelige nyhed om en kontraktforlængelse, har vi taget en snak med den 25årige hovedperson, om forventninger og eventuelle udfordringer i forbindelse med 2021/2022 sæsonen:

Først og fremmest er jeg rigtig glad for at være i Ajax til næste sæson, og så med så mange andre der også fortsætter. Jeg tror på, at vi kan fortsætte den gode udvikling vi er inde i som hold. Jeg tror vi som hold, naturligvis skal vænne os til, at vi skal have en ny træner i Rasmus. Vi har haft Dennis i alle de år vi har været i ligaen, så det tror jeg helt klart bliver en omvæltning, men det bliver også super spændende!

Personligt glæder jeg mig også bare til at komme i gang med en sæson, hvor vi kan byde en masse tilskuere og fans velkommen i hallen. Det har vi alle sammen savnet! Derudover glæder jeg mig også til en sæson, hvor jeg forhåbentlig er lidt mere skadesfri, så jeg kan give den endnu mere gas!

 

Ligakvindernes Assistenstræner, Claus Kuno, siger således om forlængelse med Anna Grundtvig:
Anna har været med alle årene i ligaen og jeg er super glad for, at det er lykkes os at forlænge med Anna. Anna har rigtig mange kvaliteter og er rigtig vigtig for vores hold såvel på som udenfor banen. Jeg forventer mig i den kommende sæson rigtig meget af Anna både i farten op ad banen, som den fløjraket hun er, men også afslutningerne fra hjørnet, hvor vi gerne vil udnytte vores gode flow i spillet til at skabe endnu flere afslutninger til vores fløje.

Vi er i hele Ajax København meget glade for, at Anna også i kommende sæson er klar til at brænde gulvet og målnettet af iført Ajax trøjen!

Spørgsmål eller lign. kan rettes til direktør Mathias Berg på 21611249 eller mb@ajax.dk

Anna Grundtvig (?: Christian Grundtvig)