Pressemeddelelse Trænerteamet er på plads i AJAX København

29. juni 2015

Pressemeddelelse                                             København, 29/5 2015

 

Trænerteamet er på plads i AJAX København.

 

Vi kunne tidligere i dag offentliggøre, at vores assistenttræner var kommet på plads og det er med stor glæde, at vi kan supplere den nyhed med, at vi nu også har vores nye målmandstræner, Claus Brunse, på plads.

Vi har i AJAX København været meget opmærksomme på, at vores chef- og assistenttrænere – som det også er i rigtig mange klubber naturligt – har stor opmærksomhed på spillet på banen men, i nogen grad svigter den tekniske træning, at holdets målmænd.

Det var derfor et stort ønske, at vi til den kommende sæson skulle tilknytte en målmandstræner til truppe og, da muligheden åbnede sig for, at Claus kunne indtræde, var vi ikke sene til, at få snakket med Claus og finde til enighed.

Claus har selv – for år tilbage – vogtet målet og har siden haft stor interesse for netop dette spil og de tekniske detaljer der skal til for, at målmændene kan give sig de 10% ekstra der er forskel på et mål og en redning. Claus har af flere omgange haft tilbud fra spanske og ungarske ligaklubber men, det kunne ikke indpasses i hans og familiens civile liv.

Nyheden er blevet meget vel modtaget af vores 2 kommende målmænd, Mathias Olsson og Anders Dilling og Claus glæder sig til, at komme til, at arbejde med dem.

Ud over Claus skal tilknyttes 1. herrer, er der også talt om muligheden for, at Claus kan blive en del at trænerteamet for vores 1. damer og for U18 holdene.

Det er således med stor glæde, at vi kan offentliggøre, at hele trænerteamet for 1. herrer er på plads. Teamet omfatter cheftræner Torben Nielsen, assistenttræner Tonny Krickau Petersen, fysisk træner Jacob Piil Petersson, målmandstræner Claus Brunse og mentaltræner Søren Holmgren.

Claus Brunse

Claus Brunse

Ole Christensen sportschef

Mobil 2966 5990