Tress A/S er ny partner i Ajax København

Tress A/S som har Danmarks bredeste sortiment indenfor sports, idræts- og aktivitetsudstyr indtræder som partner i Ajax København i en 2-årig aftale.

Tress A/S har i mange år været leverandør til Ajax København og derfor er det også naturligt, at Tress A/S går ind i Ajax København i en mere aktiv rolle, både som medlem i vores partner netværk, men også som vigtig samarbejdspartner i forbindelse med de skole- og streetprojekter vi arbejder med i klubben.

Der er ingen tvivl om, at både Ajax København og Tress A/S har forventninger om at dette samarbejde kommer til at række langt ud i fremtiden“. Udtaler Mikkel Frid, Kommerciel ansvarlig Ajax København.

tress

 

Salgsdirektør i Tress Danmark, Johnny Loklindt Jacobsen: “Hoved grunden til at Tress A/S indgår et samarbejde med Ajax København, er det netværk i hovedstadsområdet som Ajax København og Tress A/S har i klubber, skoler og institutioner og som kan gavne begge partnere og dermed også håndbolden som helhed. 

Tress A/S er glad for at være en del af dette projekt. Tress A/S vil give Ajax København resultater med socialt ansvar, alt den støtte og sparring som er nødvendig til Ajax København og håndbolden i hovedstaden“.

Se hvad Tress A/S kan tilbyde af udstyr på www.tress.dk

Har du spørgsmål vedr. partner mulighederne i Ajax København, så kontakt kommerciel ansvarlig Mikkel Frid – 28270102