U14 pige 2 er kåret til årets hold

Årets hold: U14 pige 2

En ny pokal har set dagens lys i Ajax København, og det er en pokal, som vi har i sinde at gøre til en traditionspokal.

Hvert år fremover kårer vi årets hold i Ajax København, og i år var første gang. Her gik pokalen til U14 pige 2, som trænes af en rigtig Ajax pige Thea Rosenkrands Christiansen.

U14 pige 2 har sikret sig pokalen efter en sæson, hvor de på håndboldbanen har udviklet sig hele året og spillemæssigt var rigtig gode i anden halvdelen af sæsonen og næsten var ved at snuppe puljesejren efter jul.

Men vigtigst af alt, så er holdet godt opdraget og sammensat og en masse søde piger, som synligt bærer de værdier, som vi i klubben har og værdsætter. Pigerne er altid behjælpelige med at være gulvtørrer til vores seniorkampe, også i de kampe, hvor det ikke var meningen at de skulle være. Mange af pigerne er aktiv ved sportslørdag, hvor de hjælper med at træne klubben 0-3 årige børn. Slutteligt er det altid det hold, der først er dem der træder til, når klubben har brug for hjælp til alt fra stort til småt.

Ajax København er rigtig stolte af at have et hold i klubben, der repræsenterer os på så flot vis, derfor er vi glade for at gruppen holder sammen til næste år, samtidig med at det er lykkedes at beholde Thea som træner for holdet.

Stort tillykke til U14 pige 2.