Ugens Fredagspip

15. januar 2016

I sne og slud skal pippet ud! Fuglen har trodset vejret og har passeret hen over kontoret med ugens nyheder. I denne uge har vi været så heldige at sikre hos nye trænere, til U16 drenge og U18 drenge, til sæsonen 16/17. Vi har afholdt stormøde. Ugen sluttes af med et brag af en fest til Nytårskuren, lørdag d. 16/01/16.

Klar til at tage endnu en tørn næste år.
På U18-drenge holdet fortsætter Jonas Jensen og Jesper Bak med at arbejde med årgang 98 og 99. I år er U18-drenge holdet primært 1. års og Jonas og Jesper glæder sig til at arbejde videre med holdet.

“….målet for den kommende sæson er uden tvivl at komme til, at spille med om DM pladserne” – udtaler Jonas.

Allerede nu har AJAX København fået den kommende U16 træner på plads. Det bliver Martin ”Titter”, der bliver hovedtræner for holdsamarbejdet mellem AJAX og TIK.

IMG_5156

Det er med stor glæde, for AJAX København, at vi allerede kan sige velkommen og held og lykke til de ”nye” trænere, til den kommende sæson. Fuglen vil følge med i disse spændende projekter, og i udviklingen heraf.

 

Nytårskuren
Selvom det er vinter og det har været en god jul, så skal vi ikke stoppe med at hygge os. Med 40 tilmeldinger + ekstra til Nytårskuren, på lørdag d. 16/01/16, er der lagt op til et brag af en start på det nye år! Maden bliver leveret af TK Diner, baren er billig, drinksene er kolde og prisen for deltagelse er 165 kr. Meget bedre bliver det ikke!

Det er dejligt at klubbens seniorafdeling kan arrangere gode sociale arrangementer, således at alle ting ikke kun foregår på håndboldbanen.

1

Stormøde
Til stormødet d. 11/01, var der stor tilmelding og gode diskussioner. Mødet bød på mange vigtige punkter og der blev fremlagt gode pointer, fra trænere og ledelsen. Klubbens seniorafdelinger og ungdomsafdelinger blev ligeledes vendt til mødet, hvor trænere gav oplysninger om de pågældende hold.

Det var godt at se, at der var så stor tilslutning og opbakning til stormødet. Dette er vigtigt for, at stormøderne kan blive gode og reflekterende. Ved stort fremmøde kan alle parter få mest muligt ud af stormøderne.

Stor ros og klap på skulderen til alle, der deltog i mødet.

Som en lille bonus info, kan fuglen ligeledes pippe om, at det blev vedtaget, at årets håndboldskole vil blive afholdt i uge 26, i Bavnehøjhallen, for årgangene u10 til u12.

Til stormødet blev det ligeledes vedtaget at årets afslutningsfest, for klubben, vil blive afholdt den 21. maj, i Bavnehøjhallen.

Det var alt fuglen havde at pipe om I denne omgang. Fuglen vender tilbage med nye spændende historier fra livets gang I AJAX København, I næste uge.

2