Ugens Fredagspip

5. februar 2016

Fredagspip

Fastelavnen er over os og derfor bliver dagens pip inspireret af gode præstationer fra U10 Pige B2, 3.division herrer, serie 2 herrer, 2. division damer og Serie 1 damer, der alle har haft en rigtig god sidste weekend, hvor de alle ”slog modstanderen af tønden”, og gjorde katten overflødig i denne omgang.

Tillykke til U10 Pige B2

U10-Pige B2 vandt endnu en sejr i sidste weekend, og er dermed ubesejrede efter jul, i Pige B2. Sidste weekends sejr blev på hele 10-5, hvor godt spil og sikre scoringer var nøglen. Tillykke til holdet og til trænerne med den gode start på 2.halvdel af sæsonen.

Herrer senior 2 og 3 fortsætter ufortrødent

Herrer senior 3.division skal også have et tillykke med på vejen. Holdet har sat sig på 1.pladsen, i 3.divisionen, med 3 point ned til nr. 2, godt nok med en kamp i overskud, men hvis de fortsætter det gode spil og det høje humør, så skal den nok holde hjem. God fight, god håndbold og tro på tingene har bragt dem i den gode position, hvor de i 2.halvdel af sæsonen, ikke har tabt en kamp.

Den gode stime og det gode håndboldspil har også smittet af på AJAX Københavns serie 2 herrer. Holdet vandt sidste weekends kamp med hele 33-24 på hjemmebane over Tårnby HK. Sikker sejr, efter godt spil og sikre afslutninger. Holdet ligger nr. 2 i rækken og er ligesom herrer 3.division, også ubesejrede. Et tillykke er på sin plads og skal selvfølgelig lyde fra administrationen af: Tillykke.

Damerne holder niveau

2. division damer, tog imod HIK, i sidste hjemmekamp. Her var der lagt op til det store Københavneropgør. Heldigvis trak damerne det længste strå og besejrede rivalerne fra HIK med hele 30-26. Denne sejr var vigtig, da det samtidig resulterede i, at holdet rykkede forbi HIK i tabellen og sikrede sig 2.pladsen med 22 point. Tillykke til 2. division damer, der gerne må fortsætte den gode stime, og blive ved med den gode fight og tro på tingene.

Serie 1 damer er ubesejrede, i 2.halvdel af sæsonen, og ligger nu på 2. Pladsen med 24 point. Serie 1 damerne vandt 25-24 i sidste kamp over KGF-Vipperød. Der var dramatik og spænding i kampen, men AJAX København blev vinderen af kampen og kunne gå derfra med 2 velfortjente point. Tillykke med den flotte sejr og den gode start på 2.halvdel af sæsonen til holdet, der gerne må fortsætte med dette resten af sæsonen.

Til sidst er der en servicemeddelelse til AJAX Københavns ungdomshold fra U12 og nedefter. Husk at der i morgen, lørdag d. 06/02. kl. 13.45-15.15, bliver slået katten af tønden foran Bavnehøj hallen, der vil være mulighed for ansigtsmaling, køb af fastelavnsboller og så har fuglen hørt, at Bavne også vil kigge forbi og sige hej til børnene.

Det var alt fuglen havde at kvidre om i denne omgang. Vi er klar til endnu en kvidren om gode præstationer og dejlige historier, i AJAX København, i næste uge.

ajax_logo