Ugens Fredagspip

12. februar 2016

I dag har solen været fremme over Bavnehøj Arena. Det betyder forhåbentlig, at vi går nogle varmere tider i møde, da fuglen er begyndt at fryse lidt. Med varmere tider kommer forår og sommer ligeledes. Med foråret i vente kommer afslutningen på Skoleprojektet, med Vesterbro Ny Skole også. Med sommeren kommer den årlige håndboldskole, som allerede nu er åben for tilmelding. Til sidst runder vi den dejlige dag af med et tak, til de mange velklædte børn og forældre, til fastelavnsfesten i lørdags.

Afslutning af skoleprojektet for to skoler

Skoleprojektet har været en indsats, som AJAX København har taget stor glæde og engagement i. Skoleprojekt har været sat i værk, for at give børnene en aktiv dag, hvor de har kombineret de almindelige skolefag, med en idrætsdag og for at sætte fokus på håndbold.

IMG_2730

I tirsdags afsluttede vi et 6 ugers forløb med Ny Vesterbro Skole, hvor vi har haft 125 elever til undervisning, fordelt over 3 ugentlige lektioner.
– Det var opløftende at se at vi allerede havde en god håndfuld medlemmer, og vi håber at få endnu flere efter vi har gennemført et yderst vellykket forløb. Øget kendskab i vores nærområde har været vores fokuspunkt over længere tid, og skal meget gerne give udslag i en del nye medlemmer, siger en af underviserne, Dennis Bo Jensen

Onsdag afsluttede vi et langt forløb med Tove Ditlevsen Skole. Dette blev startet i august 2015 og har forløbet indtil denne uge. Vi havde en del medlemmer i forvejen, fra skolen af, men vi har dog kunne tilføje 4 nye u10’ere til klubben, som følge af Skoleprojektet, der er blevet taget rigtig godt imod af henholdsvis Helge og Bent.

IMG_2721

En stor tak skal lyde til Vesterbro Ny Skole og Tove Ditlevsens Skole, for samarbejdet. Et endnu større tak skal lyde til underviserne, som minimum 2 dage om ugen har afsat tid til undervisning og har givet børnene en dejlig aktiv dag.

Håndboldskole åben for tilmelding

Så er tilmeldingen til vores håndboldskole åben. Allerede efter 1. Uge har der været godt gang i tilmeldingen og der er nu 37 pladser tilbage.

Skærmbillede 2016-02-12 kl. 16.54.51
Årets håndboldskole foregår i uge 26 (fra d. 27/6 – 01/7). Temaet for årets håndboldskole er “med tons og teknik”.
Håndboldskolen er for årgangene ’04, ’05, ’06 og ’07. Vi håber, at I vil viderebringe budskabet til alle, der kunne være interesserede, så vi kan få rigtig mange deltagere og få en super uge med vores medlemmer.

http://skole.dhf.dk/Map/SchoolInfo.aspx?id=688

Fastelavn

Til sidst skal der lyde et stort tak til de mange børn og forældre, der var mødt op for at fejre fastelavnen med AJAX København i lørdags.

12661934_10208614249023067_92979063281814137_n

Tøndeslagningen var delt op i to ”kattegorier”, 4-7 år og 7-12 år.
I ”kattegorien” 4-7 år blev kattekongen: Masja på 6 år og kattedronningen blev Luna på 6 år.
I ”Kattegorien” 8-12 år blev kattedronningen Linus på 9 år og kattekongen blev Karla på 9 år.
Tillykke til Kattekongerne og kattedronningerne.

Det var alt pippet havde at synge om for denne gang. Vi ser frem til endnu en spænende uge i AJAX København, hvor fuglen igen vil følge med i, hvad der sker i klubben.

God vinterferie til alle, og til dem skal på ski, pas nu på ikke at komme galt afsted, der er jo trods alt flere håndboldkampe tilbage.

ajax_logo