Ugens Fredagspip

12. marts 2016

Ovenpå et hæsblæsende opgør mod TSØ er fuglen ved at få stemmen tilbage, og klar til at pippe endnu en gang. I dagens anledning kigger vi på kommende trænere og tager afsked med en afgået, samt byder velkommen til et nyt bestyrelsesmedlem. Vi inviterer desuden til topkamp hos vores u12 piger der skal møde rivalerne fra FIF.

Næste sæson rykker stadig tættere på, og hermed et overblik over de foreløbige aftaler der er indgået:
u9 Drenge skal næste år trænes af Rasmus Bjørn der er u18 spiller i klubben, og Christian Poulsen der er u8 træner på mandagsholdet. Rasmus er ny i trænerfaget, men håber at kunne videregive nogle af sine egne kvaliteter til de unge spillere. Christian har gjort et fremragende stykke arbejde på u8 i år, og vi er glade for at muligheden er kommet for at dette kan fortsætte endnu et år.

u10 Drenge skal trænes af u12 drenge træneren Thea Rosenkrands Christiansen og u14 drenge træneren Andreas Jakobsen. Thea har udvist enormt engagement som både assistent på 1. holdet og cheftræner for 2. holdet. Dette engagement ser vi frem til at opleve endnu et år. Andreas har udviklet sig meget ved at arbejde sammen med Ole Qvist på u14, og får nu øget ansvar i den kommende sæson. Han er en taktisk klog træner, og vi er glade for at have papirer på ham endnu en sæson. Andreas bliver desuden tovholder på vores torsdagshold (u6-u8), og dermed bindeled mellem de yngste og u10 afdelingen.

U10 Piger fortsætter med Helge “Mr. Ajax” Bruus Jensen som afdelingsleder, men deres trænersituation mangler stadig en endelig afklaring. Denne forventes af være på plads i nær fremtid.

U12 Drenge skal trænes af Bent Hansen og Thomas “Polak” Andrzej. Begge trænere er tilknyttet u10 drenge i denne sæson og følger dem således op. De skal desuden overtage de nuværende u11 drenge som får sit at se til. Bent har indført 3 ugentlige træninger for u10 drengene hvilket er ganske imponerende. Han er med egne ord blevet meget glad for sine u10 drenge, og vi er overbevist om at de kan forsætte deres udvikling under ham. Thomas har været stabil sæsonen igennem og fortsætter med at suge erfaring til sig fra Bent. Han er dygtig på målmandstræner delen, og meget seriøs omkring videreuddannelse som træner. Thomas er fremtidens mand som ungdomstræner, og en vigtig klubmand for Ajax.

U12 Piger skal fortsat trænes af Henrik Bertelsen. Der kommer dog en rokade så Amalie Christensen træder ind i rollen som assistent. Irene går over og bliver holdleder, men vil fortsat være fast tilknyttet. U12 pigerne har haft en rigtig god sæson, og deres udvikling har været meget spændende at følge. De er udfordret på målmandsposten, hvilket de arbejder på at løse.

Der ledes fortsat efter en U11 pige træner, kontakt gerne administrationen med eventuelle emner.

U14 drenge har fundet en cheftræner, men denne bliver først meldt ud når hele teamet er på plads. Dette håber man at få styr på hen over weekenden så man kan melde officielt ud i starten af næste uge.

Efter en masse “nye” trænere skal vi tage afsked med en “gammel”. Det forholder sig således at damerne har valgt at næste sæsons DS1 træner Jakob Fryd med øjeblikkelig virkning overtager 1. damerne fra John Speedy Larsen. Fra holdet bag fredagspippet vil vi gerne sige mange gange tak til det enorme arbejde John har lagt i klubben. Dameafdelingen er over de sidste par år blevet som forvandlet, og det at de for 3. år i træk ligger til at skulle spille om oprykning er intet mindre fantastisk. Ønsker Speedy held og lykke fremover.
speedy

Vi har før nævnt at der er kommet ny kommerciel ansvarlig i klubben. Mikkel Frid er stoppet og Tim Myrhvold er kommet til. Nu er han så for alvor trådt i karaktér og har fået designet alle tiders Prag-trøje. Vi ved hvor stort et gedemarked det kan være at få sådanne tøjprojekter til at fungere, og hvis der er nogle afdelinger der stadig mangler at afgive bestillinger står tøjposen på kontoret.
pragtrøje

Vores U12 piger spiller lørdag d. 12 mod rivalerne fra FIF. Der er tale om en sand topkamp, så hvis man befinder sig et sted i nærheden af hallen kan vi kun opfordre folk til at komme forbi. Dette var hvad stemmebåndet kunne klare dagen derpå. Fuglen vil nyde det danske forårsvejr, og vende tilbage på fredag med flere opdateringer.

u12 piger