Ugens Fredagspip

8. april 2016

I dagens pip skal vi forbi mange aspekter i klubben. Vi kommer forbi påsketurneringerne, Herrernes overlevelse, 1.division damernes vigtige oprykningskampe. U18-pigers kvalifikation til DM finalerne, DS.4’s oprykning til Kvalrækken, derudover byder vi velkommen til 2 nye trænere for U13 og U14 og til sidst runder vi af med praktisk info angående det årlige AJAX København foto.

Påsketure veloverståede

Prag turen gik godt, hvor alle havde en dejlig social tur med dejligt humør og ingen ulykker og gode resultater.
U 18 drenge-sølv, U18 piger – Guld, u12P – sølv

Påske cup Herning gik også rigtig godt, hvor det gode humør og de flotte resultater også var at finde.
U10 piger sølv i A finale
U10 drenge gulv i B finale

Skærmbillede 2016-04-08 kl. 14.57.56

Det er dejligt for klubben at se, at alle har haft nogle gode ture, hvor der har været tid til at have det sjovt med hinanden og ikke kun fokusere på håndbolden.

Godt at alle kom hjem i god behold og uden skader ☺

Herrerne overlevede første matchbold

Lørdag d. 26/03 var det 1. division Herrers sidste chance for at skaffe de sidste meget vigtige point for at undgå den direkte nedrykning.

Skærmbillede 2016-04-08 kl. 14.48.55

Herrerne var sat godt op til dagens kamp, og de var klar fra start af, hvilket også kunne ses på spillet. Det blev aldrig en rigtig spændende kamp, hvor herrerne fra start af satte sig på kampen og var foran med hele 10 mål I midten af 2.halvleg. Sidst i kampen gik Team Vesthimmerland frem I offensivt forsvar og fik pyntet på resultatet, således at de kun tabte med 6 mål.

Stort tillykke til 1. division Herrer, der nu går ind i de afgørende nedrykningskampe, hvor alle medlemmer og supportere af AJAX København opfordres til at møde op og støtte op om holdet!

1 division damer oprykningskampe

I morgen er det en vigtig kamp for 1. Division damer, der skal spille om oprykning til Primo Tours Ligaen. Så tag derfor alle dine mest larmende venner under armen og mød op i Bavnehøj Arena på lørdag klokken 15.00, det bliver et brag af en kamp, hvor damerne vil give alt de har i sig for at levere et godt resultat.

Skærmbillede 2016-04-08 kl. 15.03.25

Konkurrence for flest tilskuere

I forbindelse med den spændende oprykningskamp udodder AJAX København 1.division damer en præmie til det hold der er bedst repræsenteret ved deres kamp. Præmien er en gæstetræning med Jakob Fryd og 2 spillere til en valgfri træning af vinderafdelingen. Før pausen mellem 1. og 2. halvleg meddeler træneren Helge, hvor mange spillere hver afdeling har til stede i hallen. Helge giver efterfølgende os besked så vi kan kåre en vinder.
Vi håber at du kan samle så mange spillere som muligt. Tag derfor jeres hold i hænderne og kom ned i Bavnehøj Arena på lørdag d. 9/4 kl. 15.00 og støt op om deres vej til ligaen!

Tillykke til U18-piger.

Et tillykke til U18-pigerne skal også lyde herfra administrationen, med at de har kvalificeret sig til DM finalerne. Vi håber og tror på at de nok skal hive guldet hjem!

DSC_6828

Derudover skal 4.damerne også have et tillykke med på vejen, da de i sidste weekend sikrede sig oprykning til kvalrækken næste sæson.

Skærmbillede 2016-04-08 kl. 14.47.48

Nyt trænerteam hos U13 OG U14

Mads Lyhne U14 træner

Skærmbillede 2016-04-08 kl. 14.49.55

Mads er 24 år, bosiddende i Slagelse, hvilket han bliver ved med, og spiller selv håndbold i Slagelse Håndboldklub.
Mads kommer fra et trænerjob i Slagelse Håndboldklub, hvor han har trænet U18 Pige 1. Division A i den forgangne sæson.

Mads har været håndboldtræner i 10 år, hvor han blandt andet har trænet U18 Drenge og U16 Pige i en enkelt sæson, samt 5 sæsoner som U14 Drengetræner. Samtlige sæsoner i Slagelse Håndboldklub.

i 2015, var Mads en del af det trænerteam, der modtog hæderen “Årets Trænerteam” i DGI. Her var der over 50 kandidater indstillet.

Han glæder sig rigtig meget til den kommende sæson i Ajax København, hvor han har høje forventninger til både det håndboldmæssige, men også det sociale.

Mads Schuldt Mikkelsen
Skærmbillede 2016-04-08 kl. 14.50.55

Mads er 40 år. Han bor på Vesterbro med Camille Sieling Langdal. Til daglig studere Mads på Statens Scenekunstskole, derudover er han uddannet i Filosofi ved Københavns Universitet.

Håndboldmæssigt er Mads tidligere danmarksmester for Ynglinge (U18 som det ville hedde i dag ;)) og har ellers været professionel håndboldspiller i Frankrig.

Da dette er to nye kompetente trænere udefra, har vi defor valgt at tilknytte Naman Tanwir, som assistent på U14. Dette er vi rigtig glade for at Naman vil, da drengene derfor får en lige så kompetent assistent tilknyttet holdet, der kender drengene.

Årligt Ajax foto

Drenge klæder om i omk. 3 og piger i boksesalen i kælderen.
omklædning 1 og 2 er forbudt område.

Det var alt fuglen havde at pippe om for idag.

Der er masser af aktivitet i hallen i løbet af weekenden, så kom forbi, det bliver sjovt og spændende!

#ajaxkbh