Ugens fredagspip (på en mandag)

12. maj 2015

Kære alle.
Ugens fredagspip (på en mandag) byder på et tak for sidst, en masse U12 samt lanceringen af vores nye Beach Camp.

Først og fremmest skal det lyde et rungende “tak for sidst” inde fra kontoret af. Vi har i dag haft en del ekstra oprydning efter weekendens festligheder, og vil gerne sige tusind tak til festudvalget samt resten af klubben for et fantastisk arrangement. Stort tillykke til de nykårede fightere og dygtige spillere der blev udnævnt af deres trænere. Til ungdomsfesten takker vi for høj deltagelse, samt god ro og orden. Til voksenfesten takker vi for høj deltagelse og uorden. Vi håber at kunne få pavillonen nogenlunde på ret køl snarest.

Mens størstedelen af klubben var til afslutningsfest kæmpede vores U12 piger det bedste de havde lært til DM. Kvartfinalen blev endestationen da de tabte til DHG. Efter en flot 1. halvleg gik det ned af bakke, vi ønsker dog stadig pigerne et stort tillykke med det flotte resultat.

I den kommende weekend er der U12 stævne i Bavnehøj hallen. Det er U12 Piger og U12 drenge som afvikler stævne med kampe fra kl. 830 – 19 lørdag og fra kl. 830 – 18 søndag. Kom forbi og se et par gode kampe.

I lørdags løftede vi desuden sløret for den første Beach Camp i klubbens historie. Campen vil blive arrangeret i samarbejde med Sportyfied. Da vi er en klub der har fostret en del landsholdprofiler, og sommeren står for døren afholder vi Beach Camp for U10-U13. Fokus er på spændende, teknisk håndbold, samt socialt samvær og hygge. Pris 850 inkl. en tøjpakke til 500, mad alle 3 dage og overnatning fra onsdag til torsdag. Vi håber at det bliver en ligeså stor succes som vores mini camp, og at så mange af vores egne medlemmer som muligt kan deltage. Tilmelding foregår pr. mail adm@ajax.flash.marketing.

flyer-3

Til slut vil vi blot ønske alle vore medlemmer en god uge.
Mvh. kontoret