UGENS PARTER – Lægård Revision

9. november 2021

Ugens Partner

Denne Ugens Partner er vores gode venner fra Lægård Revision, som har været en trofast partner og støttet op omkring Ajax København igennem en længere årrække. Vi er utrolig glade for den store opbakning samt Lægård Revision’s bidrag til vores stærke erhvervsnetværk.

Lægård Revision

I nedenstående sætter Statsautoriseret Revisor Kurt Lægård ord på hvilken virksomhed Lægård Revision er, hvad de står for og hvad de kan bidrage med. Læs med her, og se hvordan de kan hjælpe dig og/eller din virksomhed.

Hos Lægård Revision har vi taget en bevidst beslutning om at fokusere på virksomheder, der vil udvikle sig, navnlig i segmentet små og mellemstore virksomheder, da vi føler, at vi netop her kan forløse et potentiale og gøre en forskel, som kan mærkes.

Vi er derfor sat i verden for at skabe de bedste forudsætninger til vækstvirksomheder, hvor vi her har en erfaring som få, når vi støtter vores kunder med den økonomiske indsigt, dokumentation og rådgivning.

Vi tror på effektive processer, digitale løsninger og engageret samarbejde, og er kendt for en høj faglighed og støtte til etablerede driftsvirksomheder, der vil mere, samt i innovations- og iværksættermiljøer for virksomheder, der vil forløse deres fulde potentiale.

Med Lægård Revision får du derfor ekstraordinære gode odds, når du vil vækste din virksomhed, hvor vi som revisorer er en aktiv samarbejdspartner, som du kan trække på i hverdagen. Vi er din personlige og vigtigste rådgiver, som giver dig sparring, økonomisk overblik og ro i maven, så du kan koncentrere dig om at drive din virksomhed. Og dét er netop vores vigtigste formål som revisorer.

“Vi er mere end en typisk revisionsvirksomhed!”

Hvis du har brug for vores hjælp, så er du altid velkommen til at ringe eller skrive, samt tilmelde dig vores nyhedsbrev. Kontaktinfo finder du HER.

 

MANGE TAK FOR STØTTEN OG PARTNERSKABET
#SAMMENERVISTÆRKERE #RESULTATERMEDSOCIALTANSVAR

Kontakt Peter Møller hvis du eller din virksomhed er interesseret i at blive en del af vores stærke netværk, eller blot vil høre nærmere.
pm@ajax.dk / 42231510