UGENS PARTNER – BHG44

31. januar 2021


NYT PARTNERSKAB MED BHG44

I dag har vi fornøjelse af at byde velkommen til BHG44 hos Ajax København. BHG44 er ny partner omkring 1. Divisions Herrer og seneste nye medlem i erhvervsnetværket. Vi er meget glade for den udvikling vores erhvervsnetværk har været igennem det seneste års tid, hvilket har betydet at flere nye interessante partnere har budt sig til og herigennem har kunne styrke vores netværk med stærke partnere som BHG44. Vi ser frem til et godt samarbejde fra Ajax Københavns side og glæder os over at BHG44 finder værdi i et samarbejde og ønsker at støtte om omkring vores klub. – Mange tak for støtten og partnerskabet!

BHG44 – EVENT – HANGOUT – CHILL

BHG44 er en event virksomhed med lokaler i det gamle Trifolium mejeri i Sydhavnen. Lokationen og lokalerne er rustikke og industrielle i flere niveauer. Det er et skævt, afslappet og cool pusterum, de gør plads til at din fest eller dit arrangement kan blive til noget anderledes. De giver det kant og hjælper dig med, at forme noget unikt.

BHG44 har 3 lokaler; Eventlokalet med 2 indskudte etager/balkoner og lounges/break out rooms til 40-50 personer. Værkstedet til 50-60 personer og Vinlageret til
60-70 personer samt en stor gårdterrasse til ca. 50 personer. Lydisoleringen i top og man kan feste og larme hele natten. Der er 100 gratis parkerings­pladser, så bilen kan sagtens stå til næste dag.

BHG44 har rammerne og faciliteterne til jeres næste event, uanset om det måtte være en fredagsbar, Gå-hjem-møde, salgs kick-off, produkttræning, firmafest, privatfest eller noget helt andet.

 

TAKE AWAY LIGE NU HOS BHG44 CANTINA

BHG44 er den lille hyggelige og lokale Cantina, der serverer god og lækker frokost, og altid en ret til under en 50’er. Lige nu kan du faktisk prøve nogle af deres lækre retter ved at bestille take-away direkte hos BHG44 på 40 59 28 14 eller via Wolt, som leverer.

Besøg BHG44 lige her og læs mere om de spændende muligheder de tilbyder eller besøg BHG44 Cantina på facebook og se hvilke lækre take-away retter du kan bestille hjem til dig selv, mens du ser Ajax København på livestream.

 

MANGE TAK FOR STØTTEN OG PARTNERSKABET

#SAMMENERVISTÆRKERE #STØTLOKALT