UGENS PARTNER – BØGEL SKADEDYRSSERVICE

6. februar 2021

NYT PARTNERSKAB BØGEL SKADEDYRSSERVICE

I denne uge har vi fornøjelsen af at byde velkommen til Bøgel Skadedyrsservice hos Ajax København. Bøgel Skadyrsservice er ny partner omkring 1. Divisions Herrer og seneste nye medlem i erhvervsnetværket.
Det er en fortsat fornøjelse at møde virksomheder som Bøgel Skadedyrsservice, der gerne vil være med til at støtte op om klubben og finder værdi i et samarbejde – Velkommen til og mange tak for støtten og partnerskabet.

15 års erhvervserfaring inden for skadedyrsbekæmpelse

Bøgel Skadedyrsservice har 15 års erhvervserfaring inden for skadedyrsbekæmpelse. De løser enkelte opgaver på jobbasis mod alle skadedyr men tilbyder også total løsninger uanset om det er dit hjem, din virksomhed eller din boligforening som hIngen tilgængelig billedbeskrivelse.ar brug for forebyggelse eller bekæmpelse. Bøgel Skadedyrsservice yder forebyggelse i form af sikringsaftaler; private eller virksomheder har mulighed for at oprette en sikringsordning hvor der vil udføres en gennemgang af bygningen. Der kan ofte forebygges, så bygninger, bolig eller virksomhed ikke lider overlast.

“Vi bestræber os på at bruge de grønne og bæredygtige løsninger, hvor det er muligt uden at gå på kompromis med en effektiv behandling. Hellere forebygge end bekæmpe. Samtidig bestræber vi os på at have en personlig kontakt til vores kunder, så de både kan høre og se, at der sker en udvikling i bekæmpelsen af deres skadedyr.”

Som tidligere håndværkere har Bøgel Skadedyrsservice en god forståelse for bygningernes opbygning, skadedyrenes færden samt adgang i bygningen.

 

Besøg Bøgel Skadedyrsservice lige her, og læs meget mere om hvad de kan tilbyde.

MANGE TAK FOR STØTTEN OG PARTNERSKABET

#SAMMENERVISTÆRKERE #STØTVORESPARTNERE